zondag 24 juli 2016

Zomeratelier Elke

In Antwerpen gisteren weer zo genoten! Het atelier bij Elke was leuk, de lunch met wit wijntje op het terras was heerlijk en ons bezoek aan In 't Woefke gezellig. Bij Elke hebben we deze schudkaart gemaakt.  We hebben weer gestempeld met de Misti en daarna het olifantje van MFT gekleurd met Zig Markers. Deze keer hebben we bij In 't Woefke niet alleen Nancy weer ontmoet, maar ook Martina (van het kleurenkaartenteam). Zo tof! Martina had zelfs nog een klein cadeautje voor ons meegenomen, echt lief. Uiteraard ook weer (te veel) nieuwe Catjes gekocht. Joost en ik gaan vandaag naar het strand, dus ik duim voor veel zon langs de kust. Hopelijk tot morgen, dan heb ik weer een nieuw kaartje voor Craftliners. Fijne zondag!

13 opmerkingen:

  1. Dat klonk als een topdagje voor jullie! Geniet van de zee.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liebe Ellen
    Süsse Geburtstagskarte und tolle kräftige Farbe:-)
    Liebe Grüsse Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enig kaartje en wat een leuk begin van de vakantie. Knutselen en inkopen doen klinkt héél erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk kaartje en goed begin van de vakantie! Veel plezier aan zee vandaag.
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi kaartje, heel leuk! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gaaf schudkaartje zeg, zo leuk bedacht en uitgevoerd! Zo te lezen was het een geslaagde dag en hopelijk volgt er vandaag nog zo(n:)) één!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk joh, een dagje naar het strand! Hebben jullie genoten? Ja, wat was het weer superleuk, gezellig, echt tof!! En je kaartje is geweldig geworden!
    Overmorgen gaan we aan de gang met de gelliplate, ben benieuwd of wij dat helemaal zelf kunnen...xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kaart, Sarah en ik gaan het atelier ook nog volgen in augustus.
    Naar het woefke moet ik toch ook eens naar toe, is niet zo ver dus daar moet ik gewoon eens even tijd voor maken (je kaartje voor Mariken vind ik geweldig) Ik ga nog wat inhalen hier op je blog... weer veel te lang geleden. Die vakantie toch hé ;-) Liefs Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kaartje! Zoveel in Antwerpen de laatste tijd, straks wordt je nog een Antwerpenaar. Binnenkort weer terug voor een BBQ ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niks mis met Antwerpenaren. Ik ken een paar hele lieve ;)

      Verwijderen
  10. Oeh wat een gaaf kaartje; en weer fijn gewinkeld:) Ook al-tijd leuk! Ik heb je kaartje gisteren opengemaakt. Ik moest zaterdag zo lachen toen ik op de achterkant las dat ik hem maandag pas open mocht maken. Ben er superblij mee; dank je wel!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen