dinsdag 5 juli 2016

Gefeliciteerd

Zaterdag vierde Veerle, de dochter van mijn broer, haar zeventiende verjaardag. Bij de uitnodiging die over de mail kwam, zat deze oude filmposter. Sjutton år (Zeventien jaar) is de titel van een Zweedse film uit 1957. Aangezien Veerle 17 is geworden en volgend jaar Zweeds wil gaan studeren wel een hele toepasselijke bijlage.


Ik heb 'm een beetje gebruikt als inspiratie voor het kaartje dat ik voor Veerle heb gemaakt. De achtergrond heb ik gemaakt met gelatos. Eerst met de krijtjes dik kleur aangebracht op het papier en dat daarna met een vochtige vinger uitgesmeerd en gemengd. Toen heel simpel afgemaakt met een woordstansje en een hartje. Op het hartje nog wel wat tekst gestempeld.

11 opmerkingen:

 1. Oh wat is dit leuk!! Supermooi gedaan met dat kleurverloop en het leuke hart! Wat zal Veerle dat geweldig gevonden hebben. Zo origineel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke kaartjes zijn het geworden !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om de bijlage als inspiratie te gebruiken. Je kleurverloop is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En persoonlijker dan dit kan je het bijna niet maken; wat hartstikke mooi! Fijn hoor zo'n creatieve tante; Veerle is bevoorrecht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig leuk en passend kaartje voor Veerle! Jij weet wel raad met je gelato's!! Gaaf!! Trusten voor zo, relaxed slapen, zzzzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk, wat een mooi toepasselijk kaartje! Gaaf hoe de kleurtjes in elkaar overlopen.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik zie waar je de inspiratie vandaan haalde goed terug in je heel gave en sprekende kaart, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een coole filmposter en superleuk passend kaartje!!! Gaaf zoals jij van die artsy techniekjes toepast in hele strakke en grafische ontwerpen. Echt knap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig hoe je deze poster als inspiratiebron voor je kaart gebruikte dat maakt de kaart zóóó bijzonder mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtkaartje ! Wat is die achtergrond mooi van kleur zeg ! Heel tof dat je de bijlage als inspiratie gebruikte !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen