donderdag 14 juli 2016

Friedegunde

Samen met Mariken naar In 't Woefke gaan en geen stempeltjes van Cats on Appletrees kopen, is onbegonnen werk. Ik ben gevallen voor de kat. Samen met het vogeltje levert het dit kaartje op. Voor een eerste Cats on Appletrees poging ben ik niet ontevreden. Trouwens supergrappig dat die beesten allemaal namen hebben. De kat heet Friedegunde en die vogel, dat is Fred. Fred mit Bl├╝me. Het kaartje is vandaag mee naar school. Samen met een klein cadeautje is het voor een collega, om haar te bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.
 

14 opmerkingen:

 1. Joepie...daar is ie dan...jouw Cats on Appeltrees...weer een verslaafde erbij??? Ik vind 'm geweldig, echt een heel tof kaartje! Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha ook besmet? Kan het me voorstellen ze zijn zooo leuk! Gaaf kaartje Ellen! Ben ook benieuwd naar je kadootje, heb je vast ook weer iets bijzonders van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan het me helemaal voorstellen, ze zijn ook zo leuk!! Dit kaartje is ook super, leuk dat je het bloemetje kleur hebt gegeven! Friedegunde en Fred zijn een leuk stel samen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je de afgelopen tijd leuke kaartjes laten zien Ellen....ook deze is zo schattig! Ik probeer het weer een beetje op te pakken.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerdje ! Ik zag bij Mariken ook al een kadootje verschijnen ! Is het omdat jullie zo veel gekocht hebben dat Inge moest bijbestellen ? Ze schreef dat er veel lege haakjes afgelopen weekend en dat alles terug is aangevuld :) (grapje he :) )
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi ook besmet? Superleuk stempeltje! Je kaartje is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk! Mooi paneeltje ook met de steekjesrand.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi is dit kaartje Ellen wat een grappige stempeltjes zijn dat...
  en ik heb veel meer moois gemist zie ik wel....wat een geweldige leuke kaartjes allemaal...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!! Zal vast in de smaak vallen ;)

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja hehe dit is inderdaad weer onweerstaanbaarha! Ik vind die namen hilarisch; daar word je toch happy - en hebberig van :) Supergaaf kaartje. Ik hou mij nog in; maar vraag mij af hoe lang het duurt. Komt doordat er zoveel leuks is; zou het liefst alles kopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, helemaal leuk. En hoe eenvoudig kan het toch zijn met deze lieverds, geslaagd
  Grtjs Martina
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Ellen,

  Bij deze heet ik je officieel welkom in 't clubke van de COAT-fans... Je hoort er nu echt helemaal bij... haha!!
  Blij dat we ook jou met het virus hebben kunnen aansteken!
  Tot zaterdag?

  Groetjes,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zijn dit toch geweldig leuke stempeltjes! Je kaartje is super lief, ik weet zeker dat het een glimlach op het gezicht van je collega heeft getoverd!

  BeantwoordenVerwijderen