zondag 3 juli 2016

Craftliners challenge juli

Er is weer een nieuwe challenge van start gegaan bij Craftliners! Deze maand willen we graag kaartjes zien met het thema vakantie. Heel toepasselijk, alhoewel de schoolvakantie en dus ook mijn vakantie nog even op zich laat wachten. Maar alvast in de vakantiestemming komen, kan geen kwaad ;) Bij gebrek aan vakantiestempels of -stansen ben ik maar voor de zon gegaan. Voor mij onlosmakelijk verbonden met de (zomer)vakantie. Twee dezelfde kaartjes in verschillende, vrolijke kleurtjes. Zin om mee te doen? Neem een kijkje op ons blog. Het DT heeft mooie voorbeelden gemaakt.
En ook nog een foto van de roze binnenkant.

16 opmerkingen:

 1. Leuke papiertjes en een toffe challenge weeral. Hier al helemaal in vakantie stemming: eentje op kamp,een vriendinnetje als logé, een bezoekje bij oma vandaag...
  Ik probeer weer mee te doen!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig zo'n vakantie-challenge en jouw voorbeeldkaartjes passen prima, ze zijn zo vrolijk! Nog even bikkelen en dan mogen wij ook gaan genieten van onze welverdiende vrije dagen!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke zonnige kaartjes! en nu de echte sunshine nog......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog 3 weken voordat het zover is. Normaal niet zo erg maar met al die regen ben ik erg aan toe. Ik kan dus wel wat sunshine gebruiken en wordt dan ook helemaal blij van deze kaartjes! Zoals de zonnige groet door het vrolijke papier piept, zo komt hier ook een waterig zonnetje tevoorschijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi dat raampje waarachter de tekst is gestempeld! Twee gave kaarten Ellen! Hier nog een week en dan zes weken vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whahaha Ellen, kies je eens voor een ander kleurtje, het geel met groen, ga ik je zeggen dat ik de roze met oranje versie het mooist vind..... Erg leuk gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is bloggen toch leuk op alle vlakken. Aranka moest iets maken voor een workshopaankondiging van de jeugddienst over ballondiertjes. Ze wist even niet om er aan te beginnen en toen dacht ik aan jullie ballondiertjes swap! En dankzij jou blog vond ik de diertjes en kon ik het setje op een foto aan haar laten zien en ze is vertrokken met haar tekening. Leuk hé! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dit leuk opgelost met je "sunshine" tekstje! En zowaar..De zon is zelfs gaan schijnen vandaag, heerlijk! Is het opknappen van het appartement goed gegaan?? Tof werk hebben jullie dan weer geleverd!! Nog een dagje vrij morgen, welverdiend!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat slim en goed bedacht! Mooi strak en ik vind de tekst in die "venstertjes" hartstikke leuk bedacht. En de kleuren; lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oe.......deze vind ik wel heel erg CAS. Ik mis toch nog iets op de voorkant. Maar je oplossing voor een gebrek aan zomerstempels vind ik dan wel weer gaaf gedaan.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk deze zomerkaartjes Ellen...zo leuk gedaan met dat doorkijkje...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Ellen,
  Hier duurt het ook nog lang voor het vakantie is. Nu ik (tijdelijk) niet meer in het onderwijs zit en Peter de schoolvakantie voor het grootste gedeelte moet doorwerken kan ik ook na de schoolvakantie weg. Lijkt ons ook wel eens bijzonder. Betekent alleen dat we tot 22 augustus moeten wachten.....
  Maar dan maar vooral veel voorpret maken.
  Je kaartjes zijn leuk bedacht, dat doorkijkje met een andere kleur. Ben het met Henriet eens dat de voorkant op zich wel behoorlijk leeg is. Maar je kunt ze natuurlijk voor het opsturen aanpassen aan de gelegenheid. Met 1 ballonnetje kun je hem al voor een jarige gebruiken.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Guten Morgen ;))
  Was für eine tolle Idee - da muss frau erstmal drauf kommen!!
  Ganz liebe Grüsse Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Grappige en leuke kaartjes
  Grtjs Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke kaartjes ! Ik moet ook nog lang wachten op vakantie !!! Mijne begint pas in augustus, maar nu de kids vakantie is het toch al rustiger in huis en het verkeer valt ook veel beter mee, ik vind het meestal niet erg om in juli en augustus te werken.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen