zaterdag 9 juli 2016

Danke

Het duurt nog even, maar wij beginnen onze vakantie dit jaar met een bezoek aan Bob. We gaan drie dagen bij hem langs in Zürich, voordat we doorrijden naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk vooruitzicht om hem weer te zien. Dat is inmiddels ruim een half jaar geleden. In Zürich mogen we logeren bij de ouders van Milena, Bobs vriendin. Heel bijzonder dat we daar zo welkom zijn, want we hebben hen nog nooit ontmoet. Spannend is het dus ook wel een beetje. Om te laten weten dat we het ontzettend op prijs stellen dat we in hun huis mogen verblijven heb ik alvast een kaartje gestuurd. Natuurlijk met een Duitse tekst erop, maar wel met een Hollands tintje: de e van Danke heb ik een Heineken twist gegeven.
Straks komt Mariken mij ophalen. Gaan we gezellig naar Antwerpen voor een atelier bij Elke. Daarna ergens lekker lunchen en dan rijden we ook nog even langs In 't Woefke. Helemaal leuk!

13 opmerkingen:

 1. Die e op zijn Heineken, dat is leuk bedacht!! Helemaal gaaf kaartje voor de ouders van Milena! Tot zo, gezellig, zin in, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die e van Heinieken, is me volledig ontgaan, ken ik dus niet... hopelijk begrijpen zij de knipoog =)
  leuk kaartje, hopelijk hebben jullie een hele fijne dag in Antwerpen, geniet er maar lekker van, ben benieuwd naar de buit !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje, inderdaad lief dat jullie mogen logeren! Wat hebben jullie een leuke dag voor de boeg, geniet er van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, inderdaad spannend! Maar wel heel lief en gastvrij, dat verdient zeker zo'n mooi kaartje! En dan die Heineken-e, wat goed bedacht! Heel veel plezier samen vandaag, doe Mariken de groetjes van me...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk Ellen!
  Veel plezier in Antwerpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kaartje! Origineel: die Heineken 'e'! En vandaag weer een gezellig dagje met Mariken. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Liebe Ellen
  Tolle Karte, tolle Farben.
  Gefällt mir sehr gut.
  Liebe Grüsse Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, leuk idee van de e! Dat rijmt ;) Gave kaart met prachtige kleuren! Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De letters die zo in de kaart liggen vind in elke keer weer heel mooi. Veel plezier vandaag! Ik was onlangs ook in 't Woefke, duur grapje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als ik het niet zo druk had vandaag , was ik graag met jullie gaan lunchen en samen naar het woefke gegaan! Maar nu komen de kids op de eerste plaats! Volgende keer misschien? Je hebt vast genoten van je dag en ik ben benieuwd wat je kocht 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een begin van de vakantie om bij Bob langs te gaan. Een half jaar is best lang! En ontzettend aardig en gastvrij dat jullie zo welkom zijn bij de ouders van Milena. Je kaart is heel leuk. Die e viel me meteen op!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zullen jullie er naar uitkijken; ga er van genieten. Als ik zo hoor wat je op de planning hebt gaat dat lukken. Gaaf kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi hi ik moest idd meteen aan Heineken denken toen ik je kaart zag! (en ik lust geeneens bier!!) Geniaal bedacht weer. Ook een mooi achtergrondje weer en wat leuk dat de 'schoonouders' van je zoon zo gastvrij zijn. Zo te horen komt zijn vriendin uit een goed nest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen