zondag 10 juli 2016

Atelier Elke

Samen met Mariken gisteren zo'n gezellige dag gehad! Na de rit naar Antwerpen eerst een lekkere latte gedronken. Toen naar Elke voor een workshop. Daar hebben we dit kaartje gemaakt. Ateliers bij Elke zijn altijd zo leuk. Ook al is het kaartje niet altijd helemaal mijn smaak, je leert zo veel van haar. We hebben o.a. met een gelli plate gewerkt en de misti. Echt tof. Daarna heerlijk in het zonnetje op een terras geluncht. Natuurlijk onder het genot van een wijntje. Tot slot zijn we nog naar In 't Woefke gereden. Wat een mooie zaak is dat! Op ons gemak geshopt en ook nog kennis gemaakt met Nancy. Zij was speciaal nog even langs de winkel gekomen, omdat ze wist dat wij er waren. Hoe leuk is dat?
 

10 opmerkingen:

 1. wat leuk, ja werken met de gelli plate werkt verslavend. ook Heb Je Ineens veel achtergronden zodat Je altijd wat hebt liggen om een kaart te maken.
  van de basis die Je nu hebt Kan Je beginnen spelen en oefenen, veel Succes

  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo, ik heb ook zo genoten!! Zo'n dagje samen weg is supergezellig!! En we boften ook nog eens met het weer! Ben helemaal in vakantiestemming aan het raken!! En...we staan er de komende twee weken goed op he?! Je kaartje is gaaf, mèt elf!!!
  Jullie verder een gied weekend, en...ik denk aan je! Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  wat een leuke en gezellige dag is dat geweest. En dat Nancy nog speciaal naar 't Woefke kwam! Zo gaaf om andere bloggers te ontmoeten. Je kaart is heel gaaf. De gelliplate heb ik wel eens gezien, maar nog nooit mee gewerkt. Ziet er top uit!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie kaart, heel anders dan wat je normaal zou maken, maar dat is juist zo verrassend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iets heel anders maar ook weer erg mooi! Heerlijk zijn dat soort dagen; even er tussenuit en samen genieten van alleen maar leuke dingen. Dag met een gouden randje toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel andere stijl, maar wel heeeel mooi hoor!
  Leuk dat jullie naar Antwerpen zijn geweest, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie kaart! Fijn dat jullie weer zo'n gezellige dag hebben beleefd, top!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie workshoppen wat af samen, klinkt reuze gezellig! Zoals op je kaartje al heel toepasselijk staat 'Pluk de dag'!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt weer als een gezellige dag workshoppen. Het leverde weer iets heel moois op. Leuk om zo nieuwe technieken te leren.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou héél leuk :) Wat een gezellige dag zal dat geweest zijn! Heel mooie kaart ook en ook je vorige werkjes die ik 'gemist' had zien er weer tof uit. Knap hoe jij schijnbaar in een handomdraai zulke persoonlijke en originele creaties weet te maken!

  BeantwoordenVerwijderen