zaterdag 23 juli 2016

For you

Mariken en ik beginnen onze vakantie goed. We gaan zo naar Antwerpen voor een atelier bij Elke! Twee weken geleden hebben we het 'oude' atelier gevolgd en vandaag staat er al weer een nieuw atelier op het programma. Helemaal leuk. Uiteraard na afloop ergens gezellig lunchen en ook deze keer naar In 't Woefke. Tsjaaaa, die stempeltjes van Cats on Appletrees... ook ik ben er voor gevallen.
Voor dit kaartje heb ik (natuurlijk, hihihi) een stempeltje van Cats on Appletrees gebruikt. Het is Fred, zo heet die vogel. Klein tekstje bij Fred en ik vind 'm af. Vierkantje niet op het designpapier geplakt, maar erin. Het kaartje is inmiddels al op de plek van bestemming.
Ben gisteren trouwens verwend door Mariken, o.a. met deze gave stempeltjes van Cats on Appletrees. Zo lief! Die hoef ik dus vandaag al niet meer te kopen ;)11 opmerkingen:

 1. Ooh, wat een lief kaartje!! En Fred is gelukkig niet alleen, nu heeft hij vrienden!! En straks waarschijnlijk nog meer, hihi!! Tot zo, ik heb er zin in!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie kaart met Fredje!
  geniet van jullie creatieve dagje!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Geniet van jullie dag in Antwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve stempeltjes ! Je kaartje is erg leuk !
  Geniet van jullie dagje ! Dat wordt geweldig leuk !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief van Mariken, leuk setje! Daar zien we vast snel iets van voorbij komen :-) Leuk kaartje, zo grappig dat de stempeltjes namen hebben. Hopelijk is je man niet jaloers als je zegt dat je met Fred gaat spelen ;-) Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig en lief kaartje met Fred! En gezellig dat jullie weer naar Antwerpen gaan, veel plezier! Mariken verwend ons regelmatig met iets leuks, 't is een schat!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, jij gaat net zo verslaafd worden op deze gave stempeltjes als Mariken!!
  Je kaartje is weer prachtig.
  En de vakantie inluiden met een gezellig dagje workshoppen in Antwrrpen is natuurlijk helemaal niet verkeerd!!
  Geniet ze!!
  Tevens een fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die stempeltjes zijn in goede handen bij jou. Supermooi kaartje, mooi dat ingelegd vierkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf kaartje Ellen! En wat een verwennerij van Mariken voor jou....prachtige stempels! Daar zien we vast wat moois van terug op je blog!
  Groetjes en een fijne dag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een leuke kaart Ellen en wat leuk om zo samen "op atelier" te gaan bij Elke. Ik doe steeds zoveel inspiratie op in haar winkel/op haar tafel ;p
  Leuke stempels heb je van Mariken gekregen, die kat is leuk...ben benieuwd wat voor moois we daar weer mee gaan zien. Geniet nog lekker na :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is wel een super start van de vakantie. Fantastisch om die stempels te krijgen! Je kaartje; weer helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen