vrijdag 29 juli 2016

It's your day

Hier het beloofde kaartje met stempeltjes van Cats on Appletrees. Woensdag was het 'the day' van San, want zij was jarig! Dit kaartje heb ik voor haar gemaakt. Het zijn de kat Friedegunde en de muis Philippe. Volgens mij niet eentje om zonder handschoentjes aan te pakken, die Philippe ;)
Zo leuk en lief om te zien dat best veel van jullie een reactie hebben achtergelaten en/of volger geworden zijn bij Hannelore! En nu is ook de 'schoondochter' van Mariken met een blog gestart. Haar blog heet Stempellissa. Het lijkt wel besmettelijk! 

14 opmerkingen:

 1. Het plaid papier blijft leuk!! Je hebt er een mooi tafereeltje van gemaakt op dit kaartje met je Catjes Ellen! Super! En wat gezellig dat allebei jullie schoondochters nu een blog hebben, inderdaad besmettelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was benieuwd hoe je kaartje met de Cats stempels er uit zou zien. En wat heb je dit leuk gedaan met dat kader! Een ideetje om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje, grappig dat kadertje! En ja, het is wat met die schoonmoeders en -dochters, wel erg leuk om al dat fröbelspul te kunnen zien!
  Fijne dag, grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah, wat een geweldig kaartje met dit tweetal! Philippe heeft inderdaad gevaarlijke tandjes...Tja, die meiden van ons, leuk hè, dat ze zo enthousiast zijn!! Echt gezellig!! Vanavond Bob thuis, heerlijk is dat, geniet ervan, de komende dagen samen zijn!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk is dit weer en wat gaaf dat jullie schoondochters bloggen! Stiekem hoop ik dat mijn dochters dat ook later gaan doen.
  Aranka zet al haar tekeningen op instagram en daar heeft ze veel volgers van over de hele wereld.xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje weer Ellen....net als je serie hieronder....ook prachtig! Ik ben net volger geworden bij Hannelore....wat leuk dat ze ook een blog heeft!
  Het is wel besmettelijk geloof ik!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Ellen,

  Wat een leuke alweer... Dat kadertje, geweldig gevonden!!!
  Ben ondertussen zowel bij Hannelore als bij Larissa volger geworden... Zo'n initiatief moet aangemoedigd worden hé!!
  Geniet er van om samen met Mariken en jullie beide schoondochters vele creatieve momenten te beleven!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awh, een catjes kaart, ik vind ze leuk!
  Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog, het lijkt me superleuk om een keer naar Antwerpen te gaan. Ik ga vast sparen :)
  Lief dat je reclame maakt voor mijn blog.. Ik volg Hannelore ook al, lijkt me leuk haar eens te ontmoeten..  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Ellen,
  wat een gaaf kaartje! Echt ontztetend leuk! Wat iedereen zegt bijn, het kadertje is zo leuk bedahct en de stempeltjes zijn inderdaad tof!
  Groetjes en ik zag me zelf nu ook bij Hannelore...gek, he?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt n super schattig kaartje! Dank je wel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind die muis wel hilarisch; die houdt de kat wel op afstand :) Enig kaartje; en dat papier van LF blijft mooi hé!
  Hoe is trouwens het stempelen met de MISTI bevallen? Al voor de bijl gegaan? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een onwijs leuk kaartje! Lekker vrolijk en leuke beestjes! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen