vrijdag 8 april 2016

Good luck

Zaterdag is het eindelijk zo ver. Dan gaat Ilja aan haar (uitgestelde) reis naar Zuid-Amerika beginnen! Ze is er helemaal klaar voor en heeft er zo'n zin in. Haar knie is na de operatie in januari weer helemaal hersteld. Nieuwe backpack, nieuwe kleren. Kortom: klaar voor vertrek. Gisteravond was er een klein afscheidsfeestje. Dat had Nanette in het geheim voor haar geregeld. Joost en ik hebben een cadeautje voor Ilja. Om mee te nemen op reis. Ze krijgt van ons een sleutelhanger voor aan haar rugzak. Eentje met een fotootje van Kick en Max erop. Omdat we zo het vermoeden hebben dat ze de baby's (lees: onze katten Kick en Max) meer zal missen dan ons ;) En bij dat kleine cadeautje hoort dit kleine kaartje.

challenge:
Dutch card lovers #252 - gebruik woodfineer

26 opmerkingen:

  1. Wat een lief en mooi kaartje voor Ilja! En die foto-sleutelhanger, wat zal ze daar blij mee zijn. Een stukje thuis mee op reis! Spannend allemaal!! En was het feestje geslaagd en een leuke verrassing voor haar? Hoor het zo wel van je, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel lief kaartje en die sleutelhanger is echt top bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk Ellen, een heel leuk kado voor Ilja ! Wel spannend zeg, voor jullie toch ook wel !
    Volgende zaterdag kan ik jammer genoeg niet naar Elke gaan, dan hebben we het Vormsel voor mijn jongste dochter. Ik werk zelf in Antwerpen in de buurt van het Stadspark, dus wel een eindje van bij Elke maar als ik flink doorstap geraak ik tijdens de middagpauze heen en weer maar dan moet ik wel op voorhand goed weten wat ik wil hebben, ik geen tijd om echt uitgebreid rond te kijken dan. Dus ik blijf het gewoon wel volgen wanneer jullie naar Elke gaan en ooit komt het er wel eens van om elkaar daar te ontmoeten !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldig gaaf kaartje, Ellen!! Super die krans erop. En wat een origineel cadeautje geven jullie mee! Heeft ze de katten altijd bepij zich!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig mooi kaartje, leuk de krans zo met de houten sterretjes! Lijkt mij voor zowel haar als jullie heel erg spannend allemaal. Aaaah wat lief de sleutelhanger. Sterkte straks met het afscheid nemen, zal best even een traantje kosten denk ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat mooi en wat spannend dat het nu eindelijk gaat gebeuren voor Ilja, mooi kaartje heb je gemaakt voor haar en wat leuk om haar meest dierbare van thuis mee te geven in de vorm van een sleutelhanger daar zal ze zeker vaak naar kijken. Hopelijk hebben jullie een mooi feestje gehad, dat hoort er toch bij...fijn weekend Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ach....wat lief Ellen...zo heeft Ilja altijd iets van thuis bij zich!
    Je hebt ook een prachtig kaartje voor haar gemaakt....zoiets koesteren ze wel he!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk, die sleutelhanger! En je kaartje is prachtig! Mooi papier heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat super leuk bedacht, Ellen! mooi kaartje en de sleutelhanger echt geweldig! succes met alles voor Ilja!

    en die letters die ik al enkele dagen gebruik zijn echt super leuk, precies de juiste maat en ook niet te ''dik'', ik heb geen teksten meer nodig inderdaad, ik kan zelf ''schrijven'' wat ik wil!
    fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk idee, die sleutelhanger met de kittens !
    Is altijd een steun tijdens zo'n grote reis !
    Het kaartje is top !
    Ik wens haar een hele goede reis toe !

    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Top!!! Dat ze nu dan toch gaat beginnen aan die grote reis. Een herinnering aan thuis zal haar goede steun kunnen geven als ze het zo hard nodig heeft. Het kaartje past perfect bij deze gelegenheid.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Schitterend kaartje
    prachtig souveniertje aan thuis om mee te nemen!
    Veel sukses aan je dochter op haar grote trip
    en voor jullie hopelijk niet te veel zorgen om dochterlief ver weg...
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dat Ilja toch op pad gaat, fijn dat het nog goedgekomen is! Leuk kaartje en toffe sleutelhanger voor haar, helemaal cool!
    grtz. Colien.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt gaaf, Zuid-Afrika! stoer hoor! En wat een leuk cadeautje, de katten op een sleutelhanger :). En een onwijs gave kaart erbij. Prachtige tekststempel,mooi lettertype! groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig kaartje! Lief en door de nietjes en het hout toch ook wel stoer! Precies het goede kaartje voor een avonturierster als Ilja lijkt me! De sleutelhanger is ook al zo een leuk persoonlijk cadeautje. Top!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi! Dat zijn jou kaartjes altijd! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heel mooi het kaartje voor je dochter Ellen...en die schattige sleutelhanger zal ze vast ook heeeeel leuk vinden...

    groetjes en een fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een gaaf kaartje en leuk idee om haar de sleutelhanger met de poesies te geven. zal ze fijn vinden. Ik hoop dat ze veel mooie ervaringen op zal doen. Dank je wel voor het meedoen met DCL, Ellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh wat een vooruitzichten, leuk! Origineel cadeautje :). Het kaartje past er perfect bij, mooi ontworpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuk die sleutelhanger! En dat kaartje heb je zo mooi gemaakt! Tof Ellen!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh wauw, dat is nogal wat. Nu toch naar ZuidAmerika. Spannender voor jullie dan voor haar misschien... In elk geval een ander soort spanning, kan ik me zo voorstellen. Je kaart is super en die sleutelhanger zal een schot inde roos beweeg zijn...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtige kaart! Je hebt leuk gebruik gemaakt van de woodfineer-opdracht.
    Bedankt voor het meedoen met DCL.
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Voor haar geweldig; wat een kans en avontuur. Fijn dat ze helemaal is hersteld. Heb je haar weggebracht naar Schiphol? Hield je het droog? Ik vergeet nooit weer dat wij Martijn wegbrachten; ik hield het droog maar had wel een steen in mijn maag :) . Je kaartje is prachtig; de sleutelhanger zal ze ongetwijfeld koesteren. Een stukje van thuis; gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ook super!!
    Ik moet er even nog niet aan denken dat mijn kinders zover op reis gaan. Tot hier toe waren het bij de oudste dochter kampen in Belgie en een reisje Amsterdam en Terschellingen en bij de andere dochter zeereisjes. De jongens zijn graag nog dicht bij mij. Maar nu deze zomer gaat de oudste naar Zweden op kamp, dat gaat raar zijn!!! Nog een kaartje te bewonderen van jou...

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat leuk gedaan en een mooi gebaar met de sleutelhanger.
    Zo heeft zij haar katten altijd bij zich.
    Super kaartje. Bedankt voor je deelname aan de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een lief kaartje. Spannend voor jullie. Je gaat er niet even een bakkie doen om bij te kletsen. Gelukkig neemt zij wel een stukje thuis mee.

    BeantwoordenVerwijderen