zondag 10 april 2016

You're souper cool

Heel erg bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn kaartje voor Ilja. We hebben haar gisterochtend uitgezwaaid op Schiphol. Ze is op het vliegtuig naar Lima gestapt, moest daar tien uur wachten en dan nog een binnenlandse vlucht naar Cuzco nemen. Als alles goed gaat, is ze daar vandaag rond de middag. Dan kan haar avontuur echt gaan beginnen.
Dan deze kok. Hij lag nog steeds te wachten op een kaartje. Ik heb 'm een hele tijd geleden al gekleurd bij Mariken. En nu komt hij goed van pas. Joost en ik hebben vandaag een soort privé feestje: het is onze trouwdag. Dit kaartje is dus voor Joost. En aangezien hij ooit kok is geweest -en nog steeds vaak en vooral ook heel lekker kookt- is dit wel een heel toepasselijk afdrukje. Zeker ook met deze teksten erbij. Ook de binnenkant voorzien van een tekststempel. En natuurlijk van nog wat lieve woorden ;)

23 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie trouwverjaardag!
  Fijne dag!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van Harte Gefeliciteerd met jullie trouwdag vandaag Ellen, maak er saampjes maar een hele leuke en gezellige dag van...het kaartje wat je hem gemaakt hebt is heel erg leuk ...een mooi plaatje van het kokje erop...
   En Ilja zal zeker genieten van haar grote avontuur ..en de communicatiemiddelen zijn tegenwoordig heel goed, je zal vast dikwijls contact met haar hebben...
   groetjes Rosina

   Verwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Leuk dat jullie er ook aandacht aan geven, een teken dat het nog steeds goed zit. ;-) Een leuk toepasselijk kaartje heb je gefreubeld, toch fijn het dat we ze zelf kunnen freubelen en met afbeelding en tekst hè. Spannend avontuur gaat Ilja tegemoet met een hele lange reis, hopelijk gaat ze er enorm van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat en een fijne dag met Joost samen! Mooie kaart met toepasselijk teksten. Spannend voor Ilja (en jullie), hopelijk is het goed te doen om contact te houden.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Leuk kaartje voor Joost! Heel spannend voor Ilja n groot avontuur gaat ze tegemoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!! Leuk kaartje heb je gemaakt, maak er een leuke dag van samen! Spannend hoor zo'n reis, maar wel heel leuk voor Ilja! Gelukkig is er tegenwoordig meer contact mogelijk dan alleen bellen, zo blijven jullie vast goed op de hoogte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat spannend, hopelijk krijg je gauw bericht dat ze goed is aangekomen! En gefeliciteerd met jullie trouwdag, wat een lief en mooi kaartje en zo toepasselijk, fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met jullie trouwdag en nog heel veel gelukkige jaren samen!! Het weer werkt in ieder geval mee, het is stralend! Geweldig leuk kaartje voor Joost, dat past bij hem!! En Ilja, heb je al iets gehoord, is ze goed aangekomen? Geniet samen van vandaag!! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog van harte met jullie trouwdag! Wat een enig en toepasselijk kaart weer. Jij hebt het dus goed met een kok als man....ik ga gauw even lezen over Ilja. Helemaal gemist in de verhuisperikelen...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!
  Je kaartje is wel erg toepasselijk, wat een geweldige tekst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Handig zo'n goede kok in huis. En dan is deze kaart natuurlijk heel toepasselijk zeker met die leuke teksten van MFT.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren erbij gewenst! Je kaartje is geweldig, hij zal dit vast en zeker kunnen waarderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met jullie trouwdag.
  Hé, wat vervelend, om een kok aan hui te hebben ;o)
  Je hebt een hele passende kaart gemaakt voor je hubby.
  Fijne dag.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Een leuke mannenkaart heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Proficiat! Wat slim om met een kok te trouwen ha ha. Het kaartje is weer geweldig, heel toepasselijk !! Zo leuk deze kok stempel. Nog heel veel fijne jaren samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van harte nog met jullie trouwdag! Het kaartje met de leuke kok is natuurlijk heel toepasselijk, fijn zo'n goed kokende man!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een beetje laat maar alsnog; van harte met jullie trouwdag! Ik vind je kokkie geweldig; prachtig ingekleurd. Zoals altijd; een gaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met jullie trouwdag ! Het is een superleuk kaartje geworden !
  Het zal inderdaad zeker eens een keertje lukken om elkaar te ontmoeten bij Elke !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He Ellen, wat leuk dat jullie binnen anderhalve week weg zijn ! Heeft alles met de challenge t maken, staat gewoon in de titel en nog 2 keer in de post zelf, logisch dat je gedachten al afdwalen naar jullie vakantie daar !
   Stilletjes beginnen inpakken dus ! Ik hoop toch op een klein verslagje mét foto's van de hobbyparadijzen die je misschien gaat bezoeken !
   Groetjes
   Margo

   Verwijderen
 19. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag Ellen....en wat heb je een prachtig kaartje voor Joost gemaakt!
  Jullie hebben ook weer een dochter uitgezwaaid....het zal nooit wennen en blijft altijd moeilijk he!
  Groetjes en jullie hebben vast een gezellige dag gehad samen!
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook deze is leuk!
  Je zal vast genoten hebben van je trouwdag en zulk mooi weer!!!
  Ik ben weer bij!
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen