vrijdag 1 april 2016

Spring scrap swap #2 1

Lente! Heerlijk! En helemaal leuk, omdat Mariken en ik dan weer aan een nieuwe swap beginnen. De Spring Scrap Swap. Onze tweede al. We zijn al bijna twee jaar bezig met swappen. En het blijft superleuk. Deze keer was Mariken aan de beurt om het pakket samen te stellen. En ik ben verwend. Kijk maar.

Designpapiertjes van My Favorite Things. Verschillende kleurtjes cardstock. Mooie teksten van Els Brigé. Leuke embellishments. En zie je die gave stempels van Avery Elle? More Party Animals, zo heet de set. Zijn ze niet leuk, die ballonbeesten? En het is Mariken weer gelukt... ze heeft me aan het kleuren gekregen! Voor dit eerste swapkaartje heb ik de vlinder gekozen. En verder natuurlijk de uitgezochte schets gevolgd. Gelukkig duurt de lente nog wel even, dus er volgen nog meer kaartjes. Hopelijk komen jullie dan ook weer langs. Maar nu ga ik eerst een kijkje nemen op het blog van Mariken. Welk party animal zou zij uitgekozen hebben?

14 opmerkingen:

  1. Echt een hele vrolijke lentekaart! En je vlinder is prachtig gekleurd, juf is weer supertevreden...Morgen lekker ff naar Den Bosch, heerlijk zo'n spontaan uitje samen! Tot zo, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker vrolijk! Ik zou zelf niet zo snel op het idee van deze kleurencombinatie komen, maar het is erg geslaagd. En de stempels zijn super! Met zoveel afbeeldingen gaat er vast nog veel moois voorbij komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk pakket heeft Mariken gemaakt en je eerste kaartje mag er zijn! Heel erg leuk gedaan, vrolijke kleurtjes en de vlinder is mooi gekleurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh wat een geweldig pakket en wat een super leuke stempels! Gaaf kaartje maakte je daar mee Ellen, leuk dat jullie gewoon doorgaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, wat een supermooi pakket! Gaaf die heldere kleurtjes en inderdaad: toffe party animals! Jouw kaart is erg mooi, het hoge 'hoera-gehalte' spat ervan af!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is weer een onwijs gaaf Swap-pakket en je hebt er een super leuk kaartje mee gemaakt! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat 'n gaaf pakket! Zo leuk deze stempeltjes en inderdaad niet te veel kleurwerk hihi...superleuk kaartje heb je gemaakt! Mooi gekleurd hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk, leuk, leuk. ik ben ook dol op stippen en strepen en liefst in een heel veel kleuren. Deze kaart is prachtig en mooi ingekleurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een vrolijke kaart heb je gemaakt. Die ballonbeesten zijn echt gaaf.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke pakket en daaruit voorkomend een hele leuke kaart!!
    Die stempels zijn super.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. mooi die kleurtjes samen!
    aan het materiaal te zien zullen nog mooie crea's kunnen volgen! Ben benieuwd!
    groetjes, nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gaaf lente pakket!!! De stempeltjes zijn super leuk!!
    Je kaartje met vlinder in de ze kleurtjes is een echte lente kaart. Top!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. En jij inkleuren is prach-tig! Superleuk om te zien hoe jullie samen swappen; jouw kaarten zijn al-tijd zo mooi! En ik doe bij jou zoveel inspiratie op!

    BeantwoordenVerwijderen