donderdag 28 juli 2016

Gelli plate #1

Dinsdag hebben Mariken en ik geprobeerd om de lesjes van Anneke met de gelli plate zelf in de praktijk te brengen. In eerste instantie leek het negens op. Maar aan de hand van de beschrijving van Anneke zijn we toch verder gegaan. En zo waar, uiteindelijk waren we eigenlijk best een beetje trots op onszelf (hopelijk is Anneke ook trots op ons ;)). Het gemaakte A4-tje in kleine stukken gestanst en daar kaartjes meegemaakt. Vandaag laat ik de kaartjes zien die dinsdag (min of meer) af waren.
Natuurlijk hebben we niet alleen maar geknutseld. We zijn begonnen met lattes met gebak en halverwege de dag hebben we ook nog heerlijk geluncht. Allemaal pico bello verzorgd, laat dat maar aan Mariken over! We hebben  buiten gezeten, het was zulk heerlijk weer. Het was een topdag, echt vakantie en echt heel gezellig. En er komen nog meer kaartjes. Maar morgen eerst een Cats on Appletree-kaartje. Tot dan!
Ik kom trouwens nog even reclame maken voor het blog van  Hannelore, de vriendin van Tim. Gisteren is ze online gegaan en heeft ze haar eerste kaartje geplaatst. In eerste instantie kon je haar blog nog niet volgen, maar dat is inmiddels 'gerepareerd'.17 opmerkingen:

 1. Liebe Ellen
  Die sind wunderschön... Farblich, gestalterisch einfach toll!
  Liebe Grüsse Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super kaartjes!
  Ik ga vandaag Hannelore volgen want dat lukte gisteren inderdaad niet. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom later weer kijken bij Hannelore, want mij lukt het nog steeds niet...

   Verwijderen
 3. Super, die knalkleuren in combi met het zwart! Ik hou hier van! ( en nu ga ik snel bij Hannelore kijken. Ik ben benieuwd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt onwijs gaaf geworden!! Prachtig, met zwart op de achtergrond! En...wij kunnnen zelfs voor onszelf een workshopje in elkaar zetten, met alle gezelligheid erom heen, ik heb genoten!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een mooie kaartjes, helemaal gaaf met dat pittige zwart! Heel leuk om het uitgestanste gedeelte ook te gebruiken, tof effect.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n workshop is echt de moeite waard als ik dit zie. Ik vind ze stuk voor stuk GEWELDIG!!! Die witte bloem ook, echt prachtig Ellen! En gezellig, zo leuk hoe jullie je hobby kunnen delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Ellen, wat een gave kaartje!! Supermooi. Ook de kleuren trouwens. De tekst die er zo mooi in opvalt en die witte bloem vind ik ook top!
  Dat gaan jullie vast vaker doen. Ik heb op volgen geklikt bij Hannelore, maar ik ben in het rijtej niet te zien. Als ik nog een keer op volgen klik zegt Blogger dat ik deze blog al volg. Ik snap er niets van, maar goed ik ben volger nummer 8, De Onzichtbare!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat zijn deze allemaal erg leuk geworden ! mooie kleurencombo, met zwart en wit, maakt het het helemaal af ! geslaagd hoor
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit zijn leuke kaartjes geworden Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je mag zeker trots zijn, ze zijn geweldig en ik ga zeker even bij Hannelore kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook al zo mooi hier! Ja hoor ik ben heel trots :) Maar ik twijfelde er niet aan dat dit jullie zou lukken!
  Ik zie dat zelfs een klein vierkantje genoeg is voor een prachtige kaart...of twee. Dat moet ik onthouden! En die ingelegde tekst, ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze zijn SUPER echt prachtig
  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk om zo met iemand je hobby te kunnen delen. Wat is dit goed gelukt met de Gelli plate; zo gaaf!
  Hannelore volg ik al:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit is super gaaf, geweldige kleuren. Je hebt alle fleurige papieren mooi verwerkt. Heel verschillend, maar o zo leuk! Ik heb al bij Hannelore gegluurd, leuk. Het venstertje staat nog open, wil er nog even uitgebreider kijken en reageren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldige printjes Ellen en hele mooie kaarten maakte je ermee maar hoe kan het ook anders met zo'n goede leermeester! Leuk om te zien dat die van jou ook weer heel anders zijn als die van Mariken, zo zie je maar weer dat het echt handwerk is, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen