vrijdag 27 november 2020

CAS on Friday #194 - snow

Er is buiten nog niet veel snow te zien. En ook op mijn kaart moet je goed kijken om 'm te zien. Bij CAS on Friday is de nieuwe opdracht: snow. Ik had meteen een idee, een subtiel idee. En misschien wel iets te subtiel ;-) In het echt zijn de twee 'strepen' en de tekst beter te zien dan op de foto. Jullie kunnen dit vast beter. Dus doe mee aan onze challenge! Op ons blog vind je de kaartjes die de andere DT-leden ter inspiratie hebben gemaakt. 


 

11 opmerkingen:

 1. Wat is dit een mooie kaart, zo mooi in zijn eenvoud. Prachtig!
  Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig...hoe mooi kan eenvoud zijn...
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit past helemaal bij jou. Hij is prachtig. Zeker met dat glittertje in de tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stijlvolle kaart. Mooi door zijn eenvoud. Geniet van het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje Ellen.....mooi door zijn eenvoud!
  Groetjes en een fijne zondag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It is subtle but also very effective and I'm sure the sparkle looks amazing in real life.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeft uw man of vrouw gezegd dat ze niet opnieuw geïnteresseerd zijn in het huwelijk en dat u een snelle verzoening met hen wilt, neem dan contact op met Dr Ajayi, een krachtige spreukmaker op whatsapp +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is een man die door zijn voorouders is begaafd grote bovennatuurlijke kracht omdat hij me hielp mijn man terug te winnen na 9 maanden scheiding, mijn man zei dat hij wilde scheiden en ging weg met een andere vrouw, mij werd meegedeeld dat hij gemanipuleerd is door de andere vrouw vanwege zijn rijkdom . Dr. Ajayi bereidde een spreuk voor me voor en binnen een week scheurde mijn man de scheidingspapieren en we hebben in vrede geleefd. Nogmaals bedankt Dr Ajayi. Als u een soortgelijk probleem heeft of iets dat uw leven verstoort, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een snelle oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. SEIZOEN GROET AAN JULLIE, IK BEN Amalia, IK BEN HIER OM HET GOEDE NIEUWS AAN DE HELE WERELD TE SPRINGEN OVER HOE IK MIJN ECHTGENOOT TERUG KREEG. Ik was radeloos toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend vond die me voorstelde aan dokter Alaba, de grote boodschapper, sprak ik met hem over mijn probleem, hoe mijn man me verliet en hoe ik een baan in een heel groot bedrijf. Hij vertelde me net dat ik op de juiste plek was gekomen waar ik zonder bijwerkingen mijn hartsverlangen zou krijgen. Hij vertelde me wat ik moest doen, nadat het gedaan was, voor de komende twee dagen, mijn liefde belde me aan de telefoon en vertelde me excuses om te leven voor nu en de volgende week nadat mijn liefde me opriep om te bidden om vergeving, ik was uitgenodigd voor een gesprek bij het bedrijf van mijn voorkeur, moest ik als supervisor werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik tegen de hele wereld moet zeggen hoe dr. Alaba me helpt mijn hart een deseir te schenken. Dr. Alaba is een expert in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met Dr Alaba op het volgende e-mailadres: dralaba3000@gmail.com
  ik wens je het allerbeste.......

  BeantwoordenVerwijderen