zondag 22 november 2020

Mix & match #47

Het is mix & match time! Dus een kaartje naar aanleiding van een schets. En niet alleen bij mij, maar natuurlijk ook bij de andere mixers: Inge, Inge, San en Mariken. De schets is uitgezocht door San. Ik heb er een verjaardagskaartje van gemaakt. Dat had ik nodig, want er was een jarige deze week. Voor mij op deze manier dus twee vliegen in één klap.
Kijk je mee wat de anderen gemaakt hebben? 
Fijne zondag nog en bedankt voor het langskomen!
 

12 opmerkingen:

 1. Hoera, die jarige was ik! Heel gaaf kaartje én ook lief cadeautje erbij, dankjewel!
  Zo werd mijn verjaardag écht een feestje :)
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooike, voor Colien! Zal ze tof vinden! Fijne zondag!🌻

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie!!
  De achtergrond is mooi, zend gemaakt denk ik?
  Ik dacht al, dit is vast de kaart voor Colien.😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart! Leuk zoals je het hart gebruikt hebt.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, ik ben grote fan van al jou creties en zeker ook van deze. Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker vrolijk en dat hart is wauw! Mooie kaart in lekkere frisse kleurtjes :D Fijne zondag nog. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zou tussen alle kerstkaarten door bijna vergeten dat er ook nog steeds jarigen zijn waar kaartjes voor gemaakt moeten worden. Dit is in ieder geval weer een superleuke met deze frisse tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuke kaart en mooie kleuren. Leuk om niet alle stukjes uit het hart te halen maar er wat in te laten zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf kaartje, mooie kleurtjes ook! Ook je BIG HUGS eronder vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omdat onze gezichten anders zijn, zijn onze problemen ook. Ik weet niet welke moeilijkheid je in het leven ervaart, maar ik wil dat je vandaag weet dat als je echt uit je beproeving wilt komen. Er is een oplossing voor jou. Ik wil een man genaamd Dr Ajayi aan het publiek voorstellen, hij is een krachtige spreukmaker en hij hielp me een jaar geleden mijn huwelijk te redden omdat mijn man het huis verliet en zei dat hij niet langer geïnteresseerd is in onze verbintenis, het kan als een schok tegen mij omdat ik me niet kan herinneren dat we ruzie hadden, later kom ik erachter dat hij bij een andere dame was, ik smeekte hem om terug naar huis te komen om bij mij en de kinderen te zijn maar hij handelde niet meer zelf, ik kwam er later achter dat hij is bezeten van een charme door de dame met wie hij is. Ik nam contact op met dr. Ajayi en de charme werd ongedaan gemaakt na 3 dagen van de betovering en mijn man keerde terug naar huis. Dr. Ajayi is in staat elke soort spreuk uit te voeren, maar zijn dienst is niet gratis. Neem contact met hem op via Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi uitgewerkt. Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeft uw man of vrouw gezegd dat ze niet opnieuw geïnteresseerd zijn in het huwelijk en dat u een snelle verzoening met hen wilt, neem dan contact op met Dr Ajayi, een krachtige spreukmaker op whatsapp +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is een man die door zijn voorouders is begaafd grote bovennatuurlijke kracht omdat hij me hielp mijn man terug te winnen na 9 maanden scheiding, mijn man zei dat hij wilde scheiden en ging weg met een andere vrouw, mij werd meegedeeld dat hij gemanipuleerd is door de andere vrouw vanwege zijn rijkdom . Dr. Ajayi bereidde een spreuk voor me voor en binnen een week scheurde mijn man de scheidingspapieren en we hebben in vrede geleefd. Nogmaals bedankt Dr Ajayi. Als u een soortgelijk probleem heeft of iets dat uw leven verstoort, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een snelle oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen