vrijdag 13 november 2020

CAS on Friday #193 - big sentiment

Tijd voor een nieuwe CAS on Friday! Met als thema: een big sentiment. Ik heb er gewoon een big hug van gemaakt. Die zijn altijd handig om op voorraad te hebben én om uit de delen. Daarom meteen maar twee kaarten gemaakt. Dat gaat makkelijk met zo'n stans. Je hebt meteen een 'positieve' en een 'negatieve' kaart. Op ons blog vind je de voorbeeldkaarten van het DT. Laat je inspireren en doe vooral mee!



 

14 opmerkingen:

  1. Hartstikke tof, jouw BIG HUG! Bekende stans! Fijn weekend, en voor jou ook een big hug.💖

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dit een mooie kaartjes, lieve tekst en prachige kleuren.
    Groetjes,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zijn superleuk Ellen
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit soort (mooie) kaartjes komen altijd wel van pas. Bijvoorbeeld voor iemand die houdt van tuttellen (lol).
    Fijn weekend.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, weet niet of iemand die van tuttellen houdt een big hug verdient ;-)

      Verwijderen
  5. Leuke kaartjes! Met zo'n grote tekst heb je verder niets meer nodig. Dit past wel bij jou! (En nu ga ik snel opzoeken wat dat woord tuttellen betekent???)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Slim gedaan zo, met een negatief/positief. Mooie inktachtergrond (en dus ook in de tekst terug te vinden. Gaaf. Ik heb al een idee voor deze challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed idee om van zowel de positieve als ook de negatieve kant en mooie kaart te maken!!
    Ik vind ze beide heel erg mooi.
    De kleuren zijn weer zo prachtig m

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze 'dikke knuffels' komen vast een keer van pas. Helemaal corona-proof en supermooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gave dies. Deze kaarten komen in deze tijd zeker van pas. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaaf Ellen,

    Een knuffel kan iedereen op zijn tijd gebruiken.
    Vooral in deze donkere dagen

    Groetnis fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Omdat onze gezichten anders zijn, zijn onze problemen ook. Ik weet niet welke moeilijkheid je in het leven ervaart, maar ik wil dat je vandaag weet dat als je echt uit je beproeving wilt komen. Er is een oplossing voor jou. Ik wil een man genaamd Dr Ajayi aan het publiek voorstellen, hij is een krachtige spreukmaker en hij hielp me een jaar geleden mijn huwelijk te redden omdat mijn man het huis verliet en zei dat hij niet langer geïnteresseerd is in onze verbintenis, het kan als een schok tegen mij omdat ik me niet kan herinneren dat we ruzie hadden, later kom ik erachter dat hij bij een andere dame was, ik smeekte hem om terug naar huis te komen om bij mij en de kinderen te zijn maar hij handelde niet meer zelf, ik kwam er later achter dat hij is bezeten van een charme door de dame met wie hij is. Ik nam contact op met dr. Ajayi en de charme werd ongedaan gemaakt na 3 dagen van de betovering en mijn man keerde terug naar huis. Dr. Ajayi is in staat elke soort spreuk uit te voeren, maar zijn dienst is niet gratis. Neem contact met hem op via Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heeft uw man of vrouw gezegd dat ze niet opnieuw geïnteresseerd zijn in het huwelijk en dat u een snelle verzoening met hen wilt, neem dan contact op met Dr Ajayi, een krachtige spreukmaker op whatsapp +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is een man die door zijn voorouders is begaafd grote bovennatuurlijke kracht omdat hij me hielp mijn man terug te winnen na 9 maanden scheiding, mijn man zei dat hij wilde scheiden en ging weg met een andere vrouw, mij werd meegedeeld dat hij gemanipuleerd is door de andere vrouw vanwege zijn rijkdom . Dr. Ajayi bereidde een spreuk voor me voor en binnen een week scheurde mijn man de scheidingspapieren en we hebben in vrede geleefd. Nogmaals bedankt Dr Ajayi. Als u een soortgelijk probleem heeft of iets dat uw leven verstoort, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een snelle oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen