zondag 11 maart 2018

Just for you

Eindelijk is het weer een keer gelukt om een Noord-Hollandse knutseldate te plannen! Op het moment dat dit berichtje online komt zitten Mariken en ik inmiddels aan een latte bij San om daar samen met Inge en Inge gezellig een dagje te gaan freubelen. Hoe leuk is dat?! Traditiegetrouw horen bij zo'n date ook kleine cadeautjes voor iedereen. Bij Zeeman vond ik stoere theedoeken met leuke teksten erop, in het zwart en wit. Voor iedereen er twee gekocht en die gezellig ingepakt.
Om in stijl te blijven ook de bijbehorende kaartjes in het zwart-wit gemaakt. Tekstje van Gummiapan en vier verschillende harten erbij, eenvoud siert. En volgens mij zijn het wel leuke setjes geworden zo. Vandaag gaat Inge een soort van workshop geven. Heerlijk, hoeven we zelf niet na te denken. Dat heeft zij al voor ons gedaan, hihi. De resultaten zien jullie binnenkort wel voorbij komen. Ik ga genieten vandaag :-) Jullie hopelijk ook!

 

18 opmerkingen:

  1. Ik heb net even bij Mariken gekeken. Zwart-wit is echt wel jullie thema vandaag;) die tekst heb je er leuk bij bedacht! Heel veel plezier bij jullie knutseldate. Met zo'n goede juf gaan jullie vast iets moois maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe verzin je de combinaties Ellen, gaaf gedaan, wat een heerlijke dag in het vooruitzicht, ik woon vlak bij en weet hoe het er daar uitziet. Geniet lekker van je workshopdag en ik ben heel benieuwd wat jullie gaan maken. Veel plezier met de andere vriendinnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wordt vast een reuzegezellige dag! Veel plezier!
    Toffe kaarten en geschenkjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ontzettend leuk en lief van je om dit cadeautje mee te nemen naar het noorden. Echt een perfect cadeautje, netjes in kleur.
    Geniet van jullie knutseldate, veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geniet van deze dag !
    Leuke presentjes met bijpassende kaartjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend leuk zeg! Zo'n dag, maar zeker de cadeautjes die jullie voor elkaar maken en meenemen. Hadden jullie afgesproken dat het in zwart/wit zou zijn, of is dat vandaag het thema? Ik ben benieuwd naar de resultaten.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit ziet er weer reten strak uit. Heel gaaf.
    De trend van jullie hoobymiddagje is volgens mij zwat-wit. Of het is gewoon pure toeval ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gezellig zo'n dag en wat een leuke cadeautjes! Mooie kaartjes en inderdaad: Zeeman heeft soms verrassend leuke spullen. Veel plezier, geniet van jullie uitje en fröbeldate!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat was het supergezellig vandaag! En heerlijk om zo op en neer gereden te worden, ik heb genoten! Net jouw cadeautje uitgepakt, zo leuk! En wij matchen goed hè, zwart wit. Weer op één lijn! Fijne avond, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat een tof kadootje en jullie hebben vast een toffe dag gehad ! Ik ben benieuwd naar de resultaten ! De kaartjes passen er perfect bij !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat ziet er allemaal tof uit zeg!
    Jullie hebben vast een leuke dag gehad. Dat is jullie volgens mij wel toevertrouwd.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo tof! Leuke gift, komt altijd van pas. Jullie hadden vast een leuke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jij en Mariken zaten weer helemaal op één lijn qua kleur zie ik. Hadden jullie ook matchende outfits aan? Ha ha, het zal vast een hele gezellige dag zijn geweest. Het tweedoeken, theedoeken met prachtige kaart is in ieder geval vast een heel leuk cadeautje, daar wordt afdrogen vast een stuk gezelliger van!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Liebe Ellen
    Schöne Herzformen hast du... wirken toll so schwarz-weiss!
    LG Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Was vast heel erg gezellig! De cadeautjes en bijpassnede kaartjes zijn top!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat lijkt me dat gezellig, die knutseldagen van jullie! En leuk als Inge iets voorbereid, ben altijd wel fan van haar creaties. Heel benieuwd wat jullie gemaakt hebben. Leuke cadeautjes en wat zijn die hartjes op je kaartjes gaaf zeg, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super stijlvol kadootje met aangepast kaartje, top!

    BeantwoordenVerwijderen