dinsdag 13 maart 2018

Knutseldate

Natuurlijk even een klein verslagje van afgelopen zondag met wat fotootjes van de resultaten. Zwart-wit was niet het thema, hoor! Sommigen dachten dat, doordat Mariken en ik toevallig allebei die kleuren hadden uitgekozen voor onze cadeautjes. Kijk eens naar de tafel die klaar stond bij binnenkomst. Ook zwart-wit. En ook toeval. We hadden helemaal geen thema, hihi.
Inge had voor ons een workshopje voorbereid. Heerlijk, zelf niet nadenken, maar gewoon de juf nadoen. En ondertussen natuurlijk volop tijd hebben om gezellig te kletsen en te genieten van al het lekkers dat op tafel kwam. Latte met zelfgebakken appeltaart, een lekker soepje met broodje San, kopje thee, paaseitjes, van die dingen. Echt verwennerij. We zijn trouwens begonnen met het uitpakken van alle cadeautjes. Het leek verdorrie wel Sinterklaas. Over verwennerij gesproken ;-)
Daarna zijn we aan de slag gegaan met twee door Inge voorbereide projectjes.
Eerst een mooie pocket met kaart.
 En daarna nog een ingenieus doosje met daarin een klein kaartje en wat lekkers.
Uiteraard zijn Mariken en ik aan het eind van de dag met een grote SMILE op ons gezicht weer richting huis gereden! Dat mag duidelijk zijn. Zulke dagen zijn zo ontzettend leuk en gezellig! Lieve Inge, San, Inge en Mariken heel erg bedankt voor deze dag met een gouden randje! Overmorgen zijn we er trouwens weer met z'n vijven. Met een kersvers Mix & match berichtje. Zie ik je dan?

 

15 opmerkingen:

 1. Het was zeker een topdag! Wat hebben we veel moois gemaakt en lekker bijgekletst! Die smile blijft, als ik aan zondag denk...Tot zo, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn dagen met een gouden randje hé.
  Mooie creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, wat een gave creaties! Snap dat jullie genoten hebben van een hele toffe dag, mooie herinneringen gemaakt...
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag bij Mariken ook al zulke mooi dingen jullie hebben echt geweldig mooie creaties gemaakt, en weer een memorabele dag erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave dag hebben jullie gehad. Je wordt al blij met al die cadeautjes en dan de vriendschap tussen jullie. Wat een prachtige projektjes allemaal, super. Kan me voorstellen dat je de komende week met een glimlach op je gezicht blijft lopen hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige foto’s. Echt een feestdag. Mooie cadeautjes voor elkaar, verwennerijen en toffe creaties. Dat was een geslaagde dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wouw wat een geweldig dagje en wat een prachtige dingen hebben jullie gemaakt. Ik weet uit ervaring hoe leuk de workshops van Inge zijn. Die Smile blijft nog wel even plakken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk dagje en veels te snel voorbij! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Der Hase mit den Luftblasen hat 100 Prozent Niedlichkeitsfaktor ;))) Das sieht alles ganz wunderbar aus.
  GLG Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voordat je met de Mix en Match komt nog even en reactie op je verslag. Leuk te lezen en helemaal gaaf dat het ook zwart wit was toen jullie binnen kwamen. Het klinkt allemaal reuze gezellig en wat jullie gemaakt hebben ziet er top uit! Weer helemaal geïnspireerd, zeker?
  Ik ben benieuwd naar morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  soy'vvow]oN

  BeantwoordenVerwijderen
 12. die pocket lijkt me heel erg leuk. Goed voor vele gelegenheden ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Ellen,

  Hoe gezellig ziet dat er allemaal uit? Leuke kaartjes, feestelijke tafel en een boel gezelligheid. Wou bijna dat ik er bij had kunnen zijn!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen