maandag 19 maart 2018

You are fantastic

De kleurrijke achtergrond van dit kaartje is een overblijfsel van Anneke. Dit exemplaar heb ik op mijn eigen manier afgemaakt. Met tekst dus. En met een hele toepasselijke tekst, want het kaartje is voor Mariken. Het is namelijk weer tijd voor een verjaardagscadeautje. Deze keer voor mijn cadeautje voor Mariken. Vier maanden en vijfentwintig dagen geleden heb ik haar een etentje en het bijwonen van een uitzending van De Wereld Draait Door cadeau gedaan. En dat gaan we vanavond eindelijk doen: lekker eten en naar DWDD! Om alvast in de stemming te komen ligt er in de auto al een klein pakje klaar als ik haar op ga halen om naar Amsterdam te rijden.
Met de uitgestanste letters heb ik ook nog een tag gemaakt. Die komt goed van pas, want de helft van het 'auto-cadeautje' moet nog uit Amerika komen. Kan ik daar mooi dit tagje aandoen als het er eindelijk is. Mariken, even ogen dicht en niet naar het tagje kijken, hoor! Mocht je vanavond de tv aanzetten: 19.00 uur, NPO 1, De Wereld Draait Door. Misschien zijn we wel in beeld!


17 opmerkingen:

 1. Wat geweldig leuk en kleurrijk!
  Dat wordt weer een gezellige avond! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er feestelijk uit en ik ga kijken of ik jullie herken......
  Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wordt vast een toffe avond! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuke en vrolijke kaart om blij van te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart enne... terwijl ik dit lees zie ik jullie bij het Lagerhuis zitten. Wat een tof kadootje. Leuk om dat mee te maken lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi al die kleurtjes! Gezellige avond, ik heb je al gespot ;)
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf kaartje! Echt een feestje op zich.
  Veel plezier samen, Thom en ik hebben jullie al gezien op tv. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vrolijke kaart, ik dacht er al wat "Anneke" in te herkennen... veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een vrolijk kaartje! Echt leuk. Dat klinkt gezellig: jullie uitje. Ik ga deze week een keer de uitzending terugkijken. Wie weet zie ik jullie wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een vrolijk kaartje, super! Hopelijk hebben jullie een gezellige avond gehad samen. Wij hebben jullie gespot hoor op tv! :)
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk uitje weer! Ik heb jullie zien zitten, maar niet bij DWDD. Maar zo grappig dat ik jullie nog niet in het echt gezien heb, maar wel kan herkennen.
  Je vrolijke kaart is trouwens een topper!! Ook de tag is gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En zeker waren we in beeld, wat was het leuk zeg, zo genoten! Je kaartje is super, die gaat bij mijn verzameling! En ook het fotoboekje, zo gaaf! Het was een topverjaardagscadeau! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldige vriendschap hebben jullie, zo leuk om dit alles te lezen wat jullie voor elkaar doen. Je kaartje is een toppertje, en wat een origineel cadeau om dat te bedenken.Ik zal eens kijken of ik jullie nog kan achterhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een onwijs gaaf cadeau heb je Mariken gegeven Ellen.
  Heel erg leuk om dit samen te beleven.
  Je kaartje is geweldig en de tag ook.
  Het zal vast heel erg gezellig geweest zijn!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Origineel cadeau, tof! Ik zag een foto passeren dus jullie zijn zeker in beeld geweest :)
  De achtergrond is heel geschikt voor jouw mooie letters. Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kaart en tag voor Mariken! Jullie hebben vast weer een topdagje gehad. Leuk hè, die soort cadeautjes, zowel voor de gever als de jarige! Ik lees hierboven dat jullie in beeld waren, grappig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een gaaf kaartje, lijkt wel een beetje mixed media papier zo. De tag is ook gaaf. Mooie heldere kleuren, hou ik van.

  BeantwoordenVerwijderen