zondag 4 maart 2018

Winter scrap swap 4 #4

Voor onze winter scrap swap hebben Mariken en ik deze keer bloemen op het programma staan. Natuurlijk nog steeds gemaakt met de Bits & Pieces stempelset van Corcord & 9th. Deze keer voor de roze bloem en de blaadjes ook de bijbehorende stansen gebruikt. De bloemen zorgen ondanks de winterse kou van de afgelopen tijd toch voor een vrolijk accent.
Hier eindelijk ook weer eens een rustig weekend. Gisteren vooral het huis gepoetst. Met z'n twee, dat scheelt. Gedeelde smart is halve smart ;-) Daardoor wel alles extra grondig gedaan. Zelfs de ramen zijn gezeemd. Kunnen we er voorlopig weer tegen. En vandaag, vandaag staat er eigenlijk niets op het programma. Heerlijk. We zien wel wat de dag ons brengt. In ieder geval even bij Mariken langs om te kijken wat zij gemaakt heeft. Kijk je mee? Tot gauw en een fijne zondag!

16 opmerkingen:

 1. Goed gewerkt jullie! Lekker, met z’n tweeën! Je kaartje is al een beetje vorjaar, fris en vrolijk! Heel erg leuk! Fijne dag, rustigaan! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word helemaal vrolijk van dit leuke kaartje! Toffe kleurtjes, mooie bloemetjes. Helemaal af.
  Jullie hebben goed je best gedaan, dan mag je vandaag wel even rustig aan doen ja. Geniet van jullie zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo`n kaartje zet je op de kast en haal dan gelijk de lente in huis. Geweldig. Fijne, rustige zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk kleurrijk kaartje Ellen, ik hou er van. En wat een fijn gevoel als je huis weer lekker schoon is hé, jullie kunnen er vandaag van genieten. Fijne dag en ik ga zeker bij Mariken kijken.Wat een leuk idee om elkaar een swap te sturen, woww.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, zo'n vrolijk en fleurig kaartje!
  Fijne dag...
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van bloemen op een kaart, steeds erg vrolijk! En door de kleuren werd het al een heel klein beetje lente; zeer zeker een origineel kaartje! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed bezig Ellen! Mijn ramen hebben ook heel hard een poetsbeurd nodig. Nu de zon er zo fel doorheen schijnt zie je al het vuil ook meteen extra goed... Maar ik vind dat toch echt een lenteweer-klusje. Je kaartje kondigt in ieder geval al de lente aan, helemaal leuk, nu nog de temperatuur een beetje omhoog en dan ga ik ook zemen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alsik het zo hoor ben je heel goed bezig geweest; vandaag dan ook vooral even niets doen:) M.a.w. alleen weaar jij zin in hebt. Ik vind je kaartje zo gaaf; wat is Concord&9th toch een gaaf merk hé! Fijne dag!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf die gekleurde bloemen op een zwart/wit achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk, een vrije dag in een schoon huis! Je kaartje vind ik origineel, zo met de zwarte steeltjes en blaadjes verticaal en hier en daar een bloem. Ik ga zo even kijken wat Mariken gemaakt heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grappig dat jullie winterswap meteen een lente gevoel oproept. Mooi!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig fris kaartje, mooie stempelset is dit zeg!En heerlijk dat je samen het huis aan kant maakt zodat er tijd over blijft om lekker 'niks' te doen. Ik vind de kaarten die je bij Anneke hebt gemaakt ook heel gaaf, was vast een super dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ontzettend leuk dat je met een winterscrap zo'n zomers kaartje hebt gemaakt! Jij hebt zin in de lente! Grote schoonmaak ook al gehad, las ik, wat wil je nog meer. Nog even en dan met een boek in de tuin!
  Nu nog even naar Mariken voor ik mijn bed opzoek! Goede werkweek!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, nog zo’n lente-achtige beauty op je blog die ik nog niet had gezien! Leuk gedaan met die gave stempelset. Die zien we vast nog vaker voorbij komen bij jullie! Goed bezig geweest samen, dat kan ook wel voldoening geven als alles lekker schoon is :-) mijn ramen kunnen ook wel een poetsbeurt gebruiken, misschien vanmiddag. Eerst een mega berg was wegwerken..... ik ben vandaag vrij ipv vrijdag, maar ik had beter kunnen gaan werken geloof ik haha....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel mooi accent die extra uitgestanste bloem en blaadjes op de zwarte strip. Heel mooie kleuren, prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen