woensdag 21 maart 2018

Sending you a big bear hug

Een collega van de vakgroep Nederlands heeft een opscholingstraject moeten volgen. Een soort van verplicht vanwege bevoegdheden. Best pittig als je naast je baan en je gezin ineens aan de studie moet. Gelukkig was het maar een half jaar. Dat is nog te overzien. Vorige week had ze haar afsluitende assessment en ze is geslaagd. Aangezien ze nu weer tijd voor zich zelf heeft, heb ik haar een klein 'verwencadeautje' gegeven. Een gezichtsmaskertje. Het kaartje moest bij het cadeautje passen. Vandaar de kleuren groen en roze en de panda. En natuurlijk de hug om haar te feliciteren.
Superleuk trouwens alle reacties naar aanleiding van mijn vorige berichtje! Grappig dat jullie Mariken en mij gezien hebben bij DWDD. Bijzonder ook te lezen dat mensen ons herkend hebben, terwijl ze ons nog nooit in het echt gezien hebben. Dat is nou het leuke van bloggen :-)

17 opmerkingen:

 1. Wat gaaf is dit voor José! Superlief kaartje, en een maskertje voor de relax. Mijn presentje komt ook nog langs...Ja grappig hè, dat mensen ons herkennen, heel bijzondr als je ons niet echt kent...Fijne dag, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve panda, daar wil iedereen wel een knuffeltje van ;-) En dan zo'n leuk maskertje erbij, super combi! Daar is je collega vast blij mee, leuke verrassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit weer leuk bedacht Ellen!
  Een klein maar fijn relex cadeautje.
  Ik heb de uitzending van DWDD niet gezien.....maar ga nog even terugkijken of ik jullie kan vinden!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vond ik nou ook. Hoewel ik eerst op net verkeerde been werd gezet. Ik zag het Lagerhuis en derde de tv na 3 minuten weer uit, keek nog eens op je blog, zag en reactie dat iemand jullie zag bij het Lagerhuis (ik kijk nooit naar DWDD, daar zal het wel aan liggen), toen de tv weer aan en kijken en jawel! Ik zei tegen Peter precies wat jij nu schrijft. Nog nooit in het echt gezien maar jullie wel herkennen en er ook nog een soort van blij van gevoel van krijgen. Zo heb ik Je@net ook een keer gespot bij Paul de Leeuw, terwijl ze noet op haar blog geschreven had dt ze daar was. Toevallig keek ik en acht haar gezoen te hebben. Na blogcontact, bleek dat ook zo...
  Maar nu je kaart....wat houd ik hier van! Een cadeautje met bijpassend kaartje. Zo'n lief gebaar en goed over nagedacht om het bijelkaar passen te maken.
  Heb dat pas geleden ook gedaan, weliswaar met en theezakje als ' cadeau' , maar ook leuk.
  Ik ga gauw van mijn praatstoel! FIjne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk en lief presentje, voor je collega.
  Schattig kaartje.
  Ja ik heb jullie ook gespot, best vaak en goed in beeld...gelijk die herkenning (merit was nog sneller hoor die zag jullie gelijk)...vreemd en toch bekend...grappig dat blogland.
  Fijne dag liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk en lief voor José!
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. verdorie. Had ik het eerder geweten, had ik ook gekeken !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een grappig maskertje heb je voor je collega gekocht. En de kaart is er natuurlijk helemaal perfect bij. Superlief cadeautje! En ja, ik las het al.. jullie zijn nu de BNers van blogland!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geweldig kaartje ! heel erg leuk en geslaagd ! mooi verwerkt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schatje ! En hij past zo leuk bij het maskertje. Ik ga de uitzending van DWWD terugkijken om te zien of ik jullie zie zitten.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave combi, je kaart en het cadeautje!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou, dat bij het cadeautje laten passen is je perfect gelukt, het ziet er supergaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend lief en attent van je Ellen om zo'n kaart met een cadeautje te maken, ik ben altijd te laat met zulk soort dingen,maar als ik dit dan weer lees, geweldig.Je hebt een drukke baan etc.etc. en dan nog tijd voor anderen, super.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk is dit weer!! Lief kaartje!
  Grappig die tv verhalen. Ik heb niet gekeken maar ik geniet van het lezen ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het kaartje past perfect bij het cadeautje. Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen