dinsdag 30 juni 2020

Summer scrap swap 7 #1

Hoe is het mogelijk?! Mariken en ik beginnen al aan de 7e jaargang van onze scrap swap. Dit is inmiddels ons 111e gezamenlijke berichtje. Het eerste dateert uit 2014 (klik). Grappig om te lezen wat ik daar schreef. Toen gingen we nog met de caravan op vakantie en stonden we op het punt om met Nanette naar Hongkong te gaan. Er is zo veel gebeurd sindsdien en ook zoveel veranderd. Maar één ding is niet veranderd: Mariken en ik zijn nog steeds 'matties' en we zijn blijven scrapswappen.
Ik mocht deze keer het pakket samenstellen. Altijd een leuke, maar ook lastige taak. Toch is het gelukt. Natuurlijk is het gelukt :-) Met stempels en een stencil van Darkroom Door, wat washi tape en inpakspulletjes. En natuurlijk met vijf opdrachten. Voor nu is dat: een bloem in de hoofdrol. Kijk je mee bij Mariken? Hoe zij dat gedaan heeft? Leuk! Gezellig ook dat je onze swap blijft volgen. Dankjewel daarvoor.

14 opmerkingen:

 1. Prachtig swappakketje!
  Mooie stempels en tof stencil!
  Leuk zeg dat jullie al zo lang swappen en dit blijven doen, ondanks jullie andere stijl van kaartjes maken, wat echt boeiend is en spannend ook he, wie wat maakt met hetzelfde pakketje...
  Mooie kaart. Leuk contrast met de kleurrijke tekst.
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij Mariken is het een spel aan kleuren en bij jou is het juist het evenwicht tussen wit en subtiele keuze van ingrediënten. Allebei in jullie stijl mooi! Ik volg jullie beide graag!x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 7 jaar! Wat superlang al! En zo tof dat we dat nog steeds doen! Grappig weer, ons berichtje van vandaag begint op dezelfde manier! Jazeker...matties for life!🧡 Nu je kaartje, prachtig, in al z’n eenvoud! Dank voor dit geweldig mooie pakket! Werk ze en 🥰🥰🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo wat lang al, en wat leuk dat jullie dat nog steeds doen.
  Heerlijk he om die oude blogposts door te lezen....
  je hebt een schitterend pakket samen gesteld, daat kun je mooie kaarten mee maken, dit is ook een pracht exemplaar...ga snel bij Mariken kijken..
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk pakket zeg, je hebt je best weer gedaan! En je eerste kaartje ermee is meteen een heel mooie, ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er weer een prachtig kaartje mee gemaakt! Leuk dat jullie het al zolang doen! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, al zeven jaar aan het swappen! Dat is echt leuk. Je hebt een mooi pakket samengesteld. Wat een gave bloemenstempels zeg. Je kaart is ook prachtig is alle eenvoud. Dat vind ik altijd zo lastig (en daarom doe ik dat ook bijna nooit), dus ik vind het extra knap zo. Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gaaf pakket heb je samengesteld! Daar gaan vast mooie swaps uitkomen. Deze eerste is in ieder geval prachtig! Wat een mooie stempels zijn dit. Leuk om ook even terug te blikken naar je eerste Swap post. Ik blog nog niet zo lang dus had hem nog niet gezien. Grappig om te zien hoe je stijl in deze jaren veranderd is. Ben nu eigenlijk ook wel benieuwd naar de eerste swap kaart van Mariken. Hoop dat jullie nog vele jaren vrolijk door blijven swappen, dan genieten wij hier met jullie mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om even terug te klikken in de tijd (we kijken nu DARK op Netflix, daar ga je ook steeds heen en weer in de tijd..) Ook dat kaartje was gaaf. Leuk om te zien hoe het nu is met de swaps.
  Jouw pakket is heel mooi. En de kaart ermee is heel mooi. Zo anders dan die van Mariken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat prachtig!
  Zo mooi ingetogen en subtiel.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige stempelset. Daar kun je veel kanten mee op. Dat laat je met deze mooie kaart meteen goed zien.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gaaf pakketje heb je samengeteld Ellen....en het kaartje vind ik super!
  Leuk dat jullie dat al zo lang volhouden....en wij mogen ervan meegenieten!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik verbaas me steeds weer over het feit dat jullie dezelfde opdracht maken maar altijd weer compleet andere creaties maken.
  Mooi hoor, jou CAS stijl, ook daar hou ik van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk en bijzonder! Zo'n blog is dan gelijk een visueel dagboek hè? Knap dat jullie steeds iets nieuws weten te verzinnen en natuurlijk is het gelukt, ik had niet anders verwacht :) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen