vrijdag 15 augustus 2014

Summer scrap swap #1

Voor de zomervakantie heb ik Mariken een swap-pakketje gegeven. Met die spulletjes en de bijgevoegde sketches moet zij (en ook ik) drie kaartjes maken. Vandaag laten we het eerste kaartje zien. De mijne had ik al gemaakt voor we met de caravan naar Frankrijk gingen. We zijn nu net een paar dagen thuis en zondag vertrekken we weer. Dan gaan we een week naar Hong Kong! Eén van onze kinderen gaat daar vijf maanden studeren en we gaan haar 'wegbrengen'. We vliegen dus met z'n drieën heen en maar met z'n tweetjes terug. Heel spannend voor ons allemaal! Nu ga ik eerst kijken wat Mariken met sketch nummer 1 heeft gemaakt. Kijken jullie mee?

17 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk kaartje! Ik ben helemaal weg van de telefoon en dan die mooie 'bloem' van touw erachter! Super gedaan Ellen :).
  Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Maar oei dat lijkt me toch wel spannend om je dochter daar zo achter te moeten laten in een ver land! Al zal ze waarschijnlijk de tijd van haar leven hebben. Want er zijn er maar weinig die kunnen zeggen; ik heb in Hong Kong stage gelopen. Toch?

  Fijn weekend en een goede vlucht.
  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg...dat is sterk!! Kiezen we uit een hele stapel papier dezelfde!! Met de telefoontjes! De jouwe is gaaf zeg! En jullie reis naar Hong Kong komt rap dichterbij! Spannend en superleuk!
  Nogmaals dank voor het pakket, ben er blij mee,
  Liefs, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje! Leuk dat de telefoon terug komt in het papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welcome back en al bijna weer tot ziens :) wat een avontuur zeg, studeren in zo'n grote stad en zo ver weg! Kan me voorstellen dat dat voor jullie allemaal spannend is. En dan nu je kaart: Gaaf, leuk om zo'n onderlinge swap te doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk dat jullie zijn gaan swappen! Mooi pakket heb je gegeven. Gaaf kaartje heb je ermee gemaakt! Hong Kong wat een avontuur zeg!
  Tot gauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig dat jullie beide voor hetzelfde papier en telefoon gekozen hebben!! Het is een gaaf kaartje en je swappakketje ziet er echt súper uit. Ik kijk nu al uit naar jullie volgende vrijdagen.......
  Wat ontzettend fijn dat jullie met jullie dochter mee naar Hong Kong kunnen vliegen......dan weet je toch een beetje waar ze heen gaat! Heel veel plezier en succes, en alvast sterkte voor het afscheid.
  Fijne dag, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooohhh dom dom dom, ik schrijf 'jullie dochter' maar kan natuurlijk net goed jullie zoon zijn!! Komt waarschijnlijk omdat ikzelf 4 dochters heb, en ben zo gewend om dochters te zeggen, dat ik mij vergist heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je had het helemaal goed. We gaan haar wegbrengen, dus is het één van onze dochters! Helemaal niet dom dus :) We hebben net als jij vier kinderen, maar dan wel van elke soort twee.

   Verwijderen
 8. Spannend en leuk zeg om je dochter naar HongKong te brengen. Gelukkig dat je tegenwoordig kunt skypen, wattsappen en mailen. Of gewoon ouderwets de telefoon pakken :-)
  Leuke kaart is dit!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Ellen,

  Fijn dat je er weer bent....ik miste je al!
  Maar je gaat weer zo weg....en helemaal naar Hong Kong.Het zal een reis zijn met dubbele gevoelens als je daar jullie dochter achter laat....maar ook een mooie tijd om samen ervan te genieten in China....heel veel plezier daar en een hele goede vlucht. Je kaartje ziet er prachtig uit met de telefoontjes....leuk gedaan!

  Groetjes en een hele fijne tijd in Hong Kong,
  Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke uitdaging, je maakte een prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een superleuke kaart heb je daar !
  en wow, wat spannend, ze zoeken het echt wel niet bij de deur, hopelijk lukt het allemaal goed, succes gewenst allebei
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook jou kaartje is super leuk Ellen en wat leuk om zo samen een swap te doen ...ben weer wel benieuwd naar de volgende kaartje...
  Ook ik wens jullie een hele fijne vakantie in Hong Kong Heel fijn om zo je dochter weg te brengen...een hele onderneming voor haar...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, die swap. Gaaf kaartje! Oh, Hongkong, daar zou ik ook graag eens willen kijken! Sterkte straks met het afscheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Ellen,
  wat spannend, Hong Kong en dan jullie dochter achterlaten...Maar wat gaaf dat jullie haar weg kunnen brengen!
  Is toch anders dan op Schiphol afscheid nemen, he?
  Je kaartje is super en ik moest even kijken, zoveel papier en jullie kiezen voor je eerste kaart hetzelfde DP! Grappig! Je hebt een prachtig pakket aan Mariken gegeven om te swappen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een superleuke kaart Ellen!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een heel leuk swap pakket heb je samengesteld, Ellen.

  Hongkong, hoe was het? Wij zijn er een aantal jaren geleden geweest en ik werd verrast door de stad. Ik voelde mij daar beter dan ik verwacht had. Gaaf dat jullie dochter daar mag studeren, welke richting? Het zal een hele ervaring voor haar zijn, top. Succes gewenst!
  Groetjes en een fijn weekend! Lekker uitrusten na de eerste schoolweek (-:

  BeantwoordenVerwijderen