donderdag 17 juli 2014

So much fun

Vandaag wordt mijn moeder 80 jaar! Afgelopen zondag heeft ze dat al gevierd. Vanochtend zijn wij met de caravan richting Zuid-Frankrijk vertrokken. Daarom in een gesloten envelop dit kaartje bij haar achtergelaten met de boodschap dat ze hem vandaag pas mag openen. Het papier voor dit kaartje komt uit een blokje van American Crafts: Plus One. Ook heb ik wat die-cuts gebruikt die bij dit papier passen. Vind het zelf eigenlijk wel een druk kaartje geworden. Moet ook kunnen ;)

13 opmerkingen:

 1. wauw, ! een dikke proficiat alvast ! een heel erg mooie kaart heb je gemaakt, daar zal ze vast wel blij mee zijn,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie leeftijd heeft je moeder bereikt. En weer een mooie kaart van jou rijker! Ze heeft er vast al vele mogen ontvangen ;-) Fijne vakantie!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je moeder! Dit kaartje zou je ook zo kunnen sturen aan een jarige tiener, door de gezellige kleuren. Maar he, iemand die 80 wordt hoeft niet perse een oudbollige bloemenkaart te ontvangen toch? Deze vrolijke kaart zal ze vast ook leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je moeder! Zo'n bijzondere leeftijd, 80! Mijn vader wordt het volgend jaar (bij leven en welzijn) en hij maakt nu al plannen hoe te vieren. Misschien een weekend weg met zijn allen.....
  Je kaart voor je moeder is heel gaaf. Ik vind het met de drukte wel meevallen. Het is toch een eenheid, niet veel verschillende kleuren en dat houdt het op een of andere manier toch ook weer rustig...
  Heel fijne vakantie!! Geniet ervan!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de verjaardag van je mams. Het is inderdaad wel wat drukker dan dat we van je gewend zijn, maar het is ook wel heel strak. Ik hou hier wel van. Super leuk gemaakt.
  Fijne vakantie, geniet ervan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je moeders verjaardag, 80...dat is een heel respectabele leeftijd! Wat een prachtige kaart heb je voor deze gelegenheid gemaakt Ellen, ik wens jullie een heel fijne vakantie toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kaartje voor je tachtig jarig moeder, Ellen. Ik vind het helemaal niet druk, kan nog heel goed. Geniet van het goede leven wat Frankrijk te bieden heeft, heerlijk genieten. Fijne vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte! Fijne vakantie en soms is druk helemaal oké toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je mams, mooi kaartje heb je voor haar gemaakt !
  Fijne vakantie ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vrolijk kaartje, je bent zo oud als je je voelt, mijn moeder houdt ook van zulke kaarten en die is nog ouder. Alsnog van harte gefeliciteerd, goede reis gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super mooi kaartje voor je moeder gemaakt, die zal er vast wel mee in haar nopjes zijn
  Verder wens ik jullie een hele fijne vakantie toe....

  Groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beetje druk misschien, maar zeker geslaagd voor je jarige moeder! Proficiat nog!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldig leuke kaart is dit, alles klopt wat mij betreft kleurtjes, vormen, lay out. Top wat mij betreft.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen