zaterdag 5 juli 2014

It's a good day

Vorige week zaterdag gaven Colien en Rolf een feestje omdat ze 25 jaar getrouwd waren. Ook ik had zo'n mooie zelfgemaakte uitnodiging van Colien gekregen. Door ons weekend Zeeland / Concert at Sea konden Joost en ik helaas niet van de partij zijn. Natuurlijk wel een kaart gemaakt voor dit zilveren bruidspaar (Wat klinkt dat 'belegen' en dat zijn ze helemaal niet ;)). De papiertjes zijn van SU en het tekststempel van MFT. Inmiddels gehoord dat ze die dag inderdaad een hele 'good day' hebben gehad.

Ook afgelopen week was nog een drukke week. Zo druk dat ik niet eens gezien had, dat ik de candy van GerJanne gewonnen had! Gelukkig was zij zo lief om me even in te seinen :) Het gave pakketje zwart-wit papier en een heel leuk en lief kaartje is al door de post bezorgd. Super bedankt! Nu nog één week gevuld met rapportvergaderingen, personeelsuitje, opruimen, voorbereiden en rapporten uitdelen en dan is het vakantie!

10 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kaartje heb je gemaakt voor Rolf & Colien.

  Veel succes nog met de laatste loodjes.

  Fijn weekend !

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gecombineerd heb je de Su papiertjes en de tekststempel op de kaart voor Colien en Rolf! Gefeliciteerd met je candy, leuk!
  Ook hier de laatste (school)loodjes, nog twee weken, dan is het vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuke kaart, Ellen! Leuk al die verschillende laagjes en dat touwtje wat nog lekker nonchalant er tussen uit piept! Sterkte met de laatste loodjes. Ik moet zeggen dat ok het altijd wel een leuke week vind, die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze had ik nog niet gezien, wat een gaaf kaartje! Leuke kleuren en een hele toffe tekst!
  Fijn weekend verder en...tot de laatste loodjes!
  Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook je kaart is niet "belegen" maar weer heel eigentijds en helemaal Ellen! Sterkte nog deze laatste week voor de vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag net foto's van het feest op het blog van Colien voorbij komen maar het is inderdaad alles behalve belegen!. Leuk dat kaartje voor hen, lekker stoer, wat zo te zien wel bij hen past. Succes met de laatste week Ellen, en dan heb je heerlijk heel lang vakantie ( Wat een geweldig vooruitzicht lijkt me dat), tja had ik maar een vak moeten leren, want echte lange vakantie kennen ze in de zorg niet.
  Je kan af gaan tellen. Fijne zondag nog, en nog gefeliciteerd met de prijs die je hebt gewonnen bij GerJanne, dat is met laatst ook gebeurd, had ik een challenge gewonnen en werd ik een week later getipt door een mede blogger. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kaartje Ellen voor het bruispaar!! Ik heb net de foto's van Colien bewonderd, wat een creativiteit!! Succes met de laatste loodjes, bijna vakantie!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Ellen,
  wat een leuke kaart voor Colien en Rolf. Jammer dat je niet van de partij kon zijn, maar ja, jullei hadden ook een topweekend! En logisch toch dat ik het je even liet weten. Eind van het schooljaar is altijd beredruk! Dat heb ik nu gehad.....heerlijk 6 weken geen school (wel ander werk...maar dat is anders)
  Groetjes en sterkte het laatste weekje!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hippe kaart voor een jong stel ;-) Prachtig gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele gave kaart, een gezellige verrassing toen die in de bus zat hier. Nu hangt hij te pronken tussen de vele ander kaartjes, zo leuk! Op die manier genieten we nog steeds na! En pff... gelukkig: we zijn nog niet belegen :p
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen