vrijdag 29 augustus 2014

Summer scrap swap #2

Zondagavond thuisgekomen na een fantastische week in Hong Kong. We hebben heel veel gedaan en gezien met z'n drieën en uiteindelijk Nanette met een gerust hart daar 'achtergelaten'. De volgende dag moest ik meteen naar school voor de eerste werkdag gevuld met vergaderingen. Dinsdag introductieprogramma gedraaid met mijn nieuwe eerste klas en woensdag echt begonnen. Druk dus. En toen moest er voor vandaag ook nog een kaartje komen voor de Summer scrap swap van Mariken en mij. Dit is er uit mijn handen gekomen met de tweede schets en de spullen uit het pakketje (voornamelijk van Pink Paislee: Switchboard). Uiteraard ben ik heel benieuwd wat Mariken gemaakt heeft. Vrijdag 12 september swappen we voor de derde en laatste keer.

18 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kaart. Het oranje/rood springt er echt uit.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Niet hetzelfde papier, maar de kleurencombi komt aardig overeen! Laatste keer swappen? Als het aan mij ligt, ga ik eens een pakketje verzorgen...houden we 'm erin, onze swap?
  Fijn weekend, raar dat ik je zo niet zie op school! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk vrolijk kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Hong Kong, hoe kom je daar nou op ?
  Je kaart is heel erg mooi zeg, top ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is niet naast de deur, maar er een poosje zijn voor je je dochter achterlaat is wel zo leuk! Ze heeft er vast een erg leuke tijd!
  Je kaart is erg gaaf, mooie strakke vormgeving en leuke frisse kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje dat is niet even heel dichtbij Hong Kong, maar als je haar met een gerust hart achter hebt gelaten is het goed. Hopelijk gaat ze er veel ervaring op doen. Je kaartje voor de swap met Mariken is heel mooi geworden, leuk dat raampje erin. Fijn weekend, groetjes, ingrid;

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf, heel gaaf je kaart!
  Fijn dat je van Nanette met een gerust hart afscheid hebt kunnen nemen. Voor je het weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooie kaart, alles klopt gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker hectisch dus :) maar super fijn dat jullie haar daar met een gerust hart kunnen achterlaten. En ondanks alle drukte is het je toch weer gelukt een prachtig kaartje te fabriceren, lekker kleurtje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me een heel goed idee, om je dochter te brengen....zie je waar ze terecht komt.
  Je kaart is super en die swap is leuk. Ik lees dat jullie het erin gaan houden... Sarah en ik doen het eens per 3 maanden en vinden het ook superleuk om elkaar uit te dagen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat jullie in de gelegenheid waren om haar weg te brengen. Dan weet je toch een beetje waar ze zit en heb je een goed beeld bij de verhalen die ze straks verteld.
  Je kaart is weer een toppertje. Hier begint maandag het werk en school weer.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Ellen,

  Je bent er weer met een prachtig kaartje.....leuk om samen wat te maken met hetzelfde pakketje en niet van elkaar weten hoe!
  Wat leuk dat je samen met je dochter nog zo'n leuke week het gehad....is heel speciaal he! Je zal haar vast gaan missen....maar over een aantal maanden is ze weer terug....en de tijd gaat soms snel!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn te lezen dat je leuke vakantie heb gehad samen met je dochter in Hong-Kong....Het is goed dat je weet hoe en wwar ze verblijft...
  en dan weer gelijk aan het werk....druk druk Ellen en dan ook nog zo'n mooi kaartje gemaakt...leuk idee hoor om zo samen te swappen...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een leuke strakke kaart ! mooie kleurtjes, geslaagd !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk zeg, met het frame en al die kleine details. Goed gelukt! Pf, klinkt als een druk weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Inderdaad, het was een drukke week. Ik heb niet eens echt met je kunnen kletsen afgelopen dagen, dat moeten we snel eens doen... Maar wat een mooi kaartje heb je gemaakt!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuke kaart Ellen! Hou het swappen er maar in...is zo leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen