dinsdag 16 juni 2020

Spring scrap swap 6 #5

Niet te geloven, dit is al weer het laatste spring scrap swap berichtje van 2020! Nummertje vijf en dat is traditiegetrouw: alles mag. Het was een feest en af en toe ook een opgaaf om met de mooie spullen uit het pakket te werken, hihi. Maar juist dat maakt onze swap zo leuk. Het zijn echte uitdagingen.
Eerst heb ik een gelli plate achtergrondje gemaakt. En daar pasten zo waar twee van de designpapiertjes van MFT bij. En dus twee ronde stempeltjes gebruikt en twee kaartjes gemaakt. Ondertussen ben ik druk bezig geweest met het uitzoeken en bestellen van spulletjes voor onze zomerse swap. De eerste bestellingen zijn binnen. Het wachten is op de rest. 
Maar nu natuurlijk eerst naar Mariken
Kijken wat zij gemaakt heeft voor onze laatste spring swap.
13 opmerkingen:

 1. Toffe kaarten, leuke combi hoor je stempels op de mooie achtergrond en het ruitjespapier.
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gave kaartjes, heel leuk om nu weer een zomerswap pakket samen te stellen...we zijn benieuwd!!!

  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere kaartjes, mooi hoe je gelliplate afdrukjes bij het papier passen. De tijd vliegt, dus krijgen we ook zo weer jullie nieuwe pakket te zien ;-) Succes met verzamelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is jouw laatste post een klapper! Geweldig mooie kaartjes! En jippie...op naar de zomer(scrap)! Ik verheug me er op! 💙💚💙

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verhoogde cirkel vind ik mooi.
  De kleurtjes ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele gave kaartjes, net als die van de Mix & Match hieronder! Leuk hoor, die ondergrondjes met de gelliplate. Mariken heeft me ook besmet, hihi.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze mooi! Het contrast van het strakke ruitje met de artsy gellyprint is echt heel gaaf. Ben erg benieuwd naar jullie volgende pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke kaarten!! Ik vind het altijd mooi om te zien hoe jouw kaarten CAS zijn maar toch helemaal af. Dat lukt mij niet....ik mis dan altijd iets op mijn kaarten.
  Op naar de zomer SWAP.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super gave kaartjes Ellen...super CAS ook!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supertoffe kaartjes, Ellen. Je gelliplatecirkels springen er mooi uit en je hebt er ook mooie stempels op gezet.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk! Mooie achtergrondjes met de gelliplate en de stempels zijn gaaf. Ook leuk om met hetzelfde papier een cirkel op het kaartje te plakken. Mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. die zijn leuk geworden ! mooi resultaat geeft dat
  grtjs, martina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi je cirkels met de gelliplate en de gave stempels! Prachtig als focal point op je kaarten en het verhoogde gedeelte dat mooi doorloopt geeft het net wat extra's.

  Antwoord op je vraag: Ik heb natuurlijk alle tijd voor van alles waar ik zin in heb nu ik al bijna een jaar niet meer werk, dus golfen hoort dan dan ook wel bij. Niet super fanatiek, maar we proberen eens per week. We bakken er niet veel van, maar we hebben er lol in. Gaan wel wat lessen nemen, want dat is toch wel handig als je het iets beter wilt doen :)

  BeantwoordenVerwijderen