maandag 1 juni 2020

Happy birthday

Happy birthday voor mijn eigen Joost! Gisteren was hij jarig. En dus was er een feestje: lekker gebarbecued met de meiden en aanhang. En het was eigenlijk dubbel feest. Tim en Hannelore konden eindelijk, na bijna drie maanden, vanuit België ook weer onze kant op komen. Heerlijk! De zwangere buik van Hannelore was in die drie maanden trouwens behoorlijk gegroeid :-)

13 opmerkingen:

 1. Gave kaart, Ellen! Gefeliciteerd! Lekker aan de barbecue samen, het kan weer, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie CAS kaart! Gefeliciteerd met jouw Joost! Heerlijk om de kids weer bij elkaar te hebben, inclusief de Belgen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart zeg. Stoer en lief tegelijk.
  Nog gefeliciteerd.
  En.... Wat groeit zo'n buik hard hè, helemaal in de laatste periode.
  Ik had je een berichtje gestuurd over de link die niet werkt bij CAS on Friday, weet jij hoe dat zit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, het werkt al😁, de link

   Verwijderen
  2. Klopt ja, het is geregeld. Maar je had helemaal gelijk. De link ontbrak. Goed dat je ons erop attent maakte. Fijne dag nog!

   Verwijderen
 4. Heel leuke kaart!! Nog gefeliciteerd met Joost. Wat fijn dat je Tim en Hannelore weer kon zien, leuk dat jullie de buik hebben kunnen bewonderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een topkaart met die ballonnen! Ik vind hem super. Nog van harte met Joost. Heerlijk dat je Tim en Hannelore ook kon zien. Het is en blijft vreemd. Geniet van je lange weekend... nou ja alweer bijna voor bij, maar toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie kaart Ellen, perfect voor mannen (maar kan absoluut ook voor vrouwen!) Fijn dat jullie er een mooi feest hebben kunnen van maken met kinderen en aanhang! Jullie hebben iets moois om naar uit te kijken met een kleinkind op komst!
  Groetjes
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart heb je voor jouw Joost gemaakt Ellen.....nog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag....een mooi weekend om jarig te zijn!
  Wat gezellig samen aan de BBQ en fijn dat de Belgiegangers er ook bij konden zijn......geniet van je kleinkind in wording!
  Groetjes en nog een fijne dag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd Ellen met jouw Joost...heerlijk om allemaal bij elkaar te zijn! Je kaart is geweldig met de ballonnen 🎈 top!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart voor Joost. Nog gefeliciteerd met zijn verjaardag. En wat fijn om alle kinderen weer compleet te hebben!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kaart maakte je voor Joost, proficiat nog! En fijn dat jullie Tim en Hannelore weer eens live gezien hebben, zeker tijdens de zwangerschap.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat met Joost! Mooi kaartje maakte je voor hem!! Dat was vast weer een heerlijk BBQ feestje zo met iedereen weer bij elkaar. Nu het niet meer zo vanzelfsprekend is waarderen we dat extra veel!

  BeantwoordenVerwijderen