vrijdag 24 mei 2019

Knutseldate #1

Gisteren een onwijs leuke dag gehad bij Mariken. Danielle kwam op bezoek. En dat was best spannend, want we hadden elkaar nog nooit echt ontmoet. Grappig is dat, door het bloggen heb je het idee dat je iemand kent, maar feitelijk is dat natuurlijk niet zo. Maar zo voelt het wel. Herkenbaar? Het was echt zo gezellig. Eerst heerlijk in de tuin koffie en thee gedronken en wat cadeautjes uitgewisseld, toen in de knutselkamer van Mariken met verschillende techniekjes gelli plate achtergrondjes gemaakt, buiten geluncht, even gewandeld met Guus en Moos, toen weer de knutselkamer in om met onze achtergrondjes kaartjes te maken en nog een kopje thee tot besluit.
Dit is mijn eerste resultaat van die middag. Er komt binnenkort vast nog meer voorbij. En ook Mariken en Daniëlle zullen nog wel het één en ander laten zien. We zijn echt heel productief geweest en er zijn de mooiste dingen gemaakt. Ondertussen hadden we volop tijd om te kletsen en elkaar dus echt te leren kennen. Meiden, bedankt voor deze heerlijke dag!
cadeautje van Daniëlle
gelli plate achtergrondjes


17 opmerkingen:

 1. Dit is echt een superleuk kaartje! Toffe kleuren bij elkaar.
  Leuk om Daniëlle eens te ontmoeten. Ik kan me goed voorstellen dat dat vooraf wat spannend is. Maar met zo'n leuke, gedeelde hobby is het ijs snel gebroken. Alvast fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

   Verwijderen
 2. Jullie hebben weer een productief dagje achter de rug en het resultaat mag er zeker zijn. Prachtige achtergrondjes heb je gemaakt! Wat leuk om elkaar te ontmoeten en ze had een lief cadeautje bij zich. Wij zeggen dat ook weleens tegen elkaar. Het lijkt alsof je heel veel bloggers goed kent, maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Wel grappig hè!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Ellen! Dit kaartje is supermooi! Kom maar door met de rest hoor.
  Leuk dat jullie Daniëlle hebben ontmoet. Dat is vast gezellig geweest. Fijn weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat was het gezellig gisteren, en wat zijn we productief geweest! Heerlijk, ook wat buiten zijn tussendoor. Je kaartje is prachtig, maar dat had ik je al wel verteld! Fijn weekend!x xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie een pak mooie prints, wow! En je eerste kaart is alvast een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een kleurtjes allemaal Ellen....heel erg leuk en fris!
  Ook je swap labels zijn prachtig.
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave bloem op je mooie kaartje (heel mooi gefotografeerd tegen die groen flessen). Je voorraad achtergrondjes ziet er veelbelovend uit.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk, en gezellig dag en nog productief ook.
  Ik ben benieuwd naar je verder kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dan wordt het nu toch tijd dat wij elkaar eens ontmoeten! Ik ken jou al zo lang. Het was net zo toen ik Mariken op de beurs ontmoette. Heel vertrouwd, maar dat is eigenlijk bijzonder als je elkaar nog
  nooit in het echt gezien hebt.
  Ik heb Danielle ook al een keer ontmoet...
  Je kaart is echt super! En ik ben benieuwd naar de rest natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig! Ja heel herkenbaar met die blogcontacten, maar wel heel bijzonder.
  Dat worden nog veel mooie kaartjes, als ik je achtergronden zie liggen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt erg leuk en gezellig en wat een toffe kaart, heel mooi Ellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een stralende bloem is dit Ellen! Prachtig tegen die donkere achtergrond. Klinkt als een heel gezellig dagje samen, toch leuk om elkaar ook eens in het echie te ontmoeten hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Spannend was het, maar dat was nergens voor nodig achteraf gezien ;-) Jullie waren in het echt net zo leuk en lief als ik me had bedacht haha! Behalve gezellig was het leerzaam, jouw kaartje vind ik echt mooi met die gele bloem! En ja, de gelli plate is inmiddels besteld..... fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijke creatie, wat een technieken, werkelijk prachtig.
  Zo anders dan ik maak maar zo gaaf!!
  Lijkt me ook best leuk om eens te maken ;)

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk en gezellig, zo'n knutselnamiddag. Zelf heb ik er toevallig ook zo ééntje op vrijdag ! Leuke resultaten ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen