zondag 19 mei 2019

Coffee & friends

... are the perfect blend! Wat een perfecte tekst. Zeker voor aan de cadeautjes die meegingen naar de knutseldate in Grootebroek. Mariken en ik zijn daar zaterdag heengereden om bij San samen met Inge een dagje heerlijk te knutselen en kletsen. Zo'n dag begint met het uitwisselen van cadeautjes én met koffie met appeltaart. Vandaar dat die tekst zo toepasselijk is :-)

Voor alle meiden had ik een gezellige koffiebeker gevuld met mokkaboontjes en daar een koffiestempeltje en dit kaartje aangehangen. Jammer genoeg kon Inge Blom er niet bij zijn. Volgende keer vast weer wel (de datum is al geprikt). We hebben eerst een projectje van Inge gemaakt, een gave cadeau-envelop. En na de heerlijke lunch verzorgd door San hebben we ons onder leiding van Mariken op de mixed media gestort en toffe achtergrondjes gemaakt. Het was weer een topdag!


11 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer helemaal gezellig uit. Je kaartjes bedoel ik! Maar als ik het lees hebben jullie weer een heel gezellige dag gehad. Ben benieuwd naar je mixed media achtergrondjes. Zo leuk om te doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

   Verwijderen
 2. Zo mooi die set kaartjes in verschillende kleuren.
  Leuke dingen gedaan zie ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En de tekst blend ook geweldig op je mooie achtergrond, superleuk!! Dat klinkt inderdaad als een topdag, heb al wat resultaten voorbij zien komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, zo'n knutsel-kletsdate! Schattige kaartjes heb je gemaakt voor bij de cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal blij met m’n nieuwe beker gevuld met koffieboontjes! Is al druk in gebruik! Je kaartje is super, staat bij m’n collectie van jou! Het was weer een heerlijke dag, zo genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er weer gezellig uit! En leuke, toepasselijke kaartjes heb je gemaakt, tof!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een boel gezelligheid weer! En dat tekstje... helemaal waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke kaartjes...en wat een gezellig dag hebben jullie gehad!!

  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen