dinsdag 19 maart 2019

Winter scrap swap 5 #5

Yes, weer tijd voor een swapberichtje van Mariken en mij! Ons vijfde en tevens laatste winterse kaartje.  Gelukkig scheen gisteren na al die regen en wind van de afgelopen tijd eindelijk de zon ook weer. Blauwe lucht. Heerlijk! Ik zeg: laat de lente maar komen! Dit kaartje met groene blaadjes erop is eigenlijk wel een mooie overgang van de winter naar de lente.
De bladeren gestempeld met Distress Oxide en het tekstje gemaakt met de computer. Eigenlijk wilde ik daarvoor hetzelfde papier gebruiken als voor het stempelwerk. Maar dat dikke papier kreeg ik niet goed door de printer. Daarom maar ander papier gebruikt. Dat levert dan weer wat kleurverschil op. Perfectionist als ik ben, baal ik daar dan wel een beetje van. 
Eigenlijk ook helemaal niet belangrijk. Dat is het kaartje van Mariken natuurlijk wel. Klik je mee naar haar blog (klik) om te kijken wat zij gemaakt heeft? Natuurlijk heel erg bedankt voor het volgen van onze winterse swap en de leuke reacties!

12 opmerkingen:

 1. het zijn leuke kaartjes, mooie kleuren groen.
  fijne dag nog
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb ik weer genoten van onze swap! Het blijft zo gezellig en leuk! Jouw lente-achtige ‘leaves’ zijn prachtig, superkaartje! Op naar het voorjaar! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook heel er mooi (kom net bij Mariken vandaan)
  Mooie kleurtjes, een beetje voorjaarsachtig.
  Leuk hoor dat jullie dit doen, het breekt het seizoen, voor je het weet is het voorjaar en de winter weer voorbij, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf die frisgroene blaadjs, mooie afsluiting van de winterswap!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige blaadjes, die echt naar de lente doen hunkeren. Laat maar komen!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi die blaadjes in groen/blauwtinten! Superkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blaadjesstempel, leuk gespeeld met je groentinten!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje met die grote bladeren gestempeld. En inderdaad niet belangrijk, maar ik snap precies wat je bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig, met die bladeren. Heb je geïnkt op een clearblok, nat gemaakt en toen op je stempel gedrukt? Of op een andere manier?
  Ik begrijp wat je bedoelt met het kleurverschil. Toch heeft het ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig kaartje, zooo mooi met de frisse bladeren in de verschillende kleurtjes groen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je wens is uitgekomen hoor, vandaag (donderdag) prachtig lenteweer!! Helemaal passend bij deze frisse groene lentebladeren. Mooi, die verschillende kleuren groen die je gebruikt hebt! En van dat papier snap ik helemaal hoor, ik zou daar ook 'last' van hebben terwijl het me bij jouw kaartje echt niet opgevallen was!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. lovely, fresh feeling cards, so pretty for Spring.
  :) Karen

  BeantwoordenVerwijderen