vrijdag 8 juni 2018

Embrace

De meeste van jullie hebben het vast al voorbij zien komen: Mariken is weer oma geworden! En Hans dus ook weer opa. Van hun derde kleindochter al, wat een rijkdom. En ze heeft een prachtige naam gekregen. Juliette Sophia. Om hen te feliciteren heb ik een fles roze bubbels gekocht. Kunnen ze samen proosten op het nieuwe 'molletje'.
Wij hebben weer een druk weekend voor de boeg. Vanavond gaan we naar Scheveningen voor de Lion King. Cadeautje dat we gekregen hebben van de kinderen voor onze trouwdag. Morgen vieren we de verjaardag van Joost met de traditionele BBQ (duimen voor mooi weer) en zondag vieren mijn schoonouders hun verjaardagen. Veel te doen dus. Staat er bij jullie ook zo veel op het programma?

16 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje heb je voor Mariken en Hans gemaakt Ellen.
  Leuk bij de fles bubbels!
  Wij hebben niet zo'n druk weekend als jullie......maar gaan vast nog fietsen als het weer meezit.
  Heel veel plezier vanavond bij de Lion King!
  Groetjes en een heel fijn weekend....ik duim voor goed weer,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje, met heerlijke bubbels erbij! En dan ook nog geleverd door postbode Kathyri, hij stond helemaal te stralen! En die zoen...die krijg je morgen...dat ging ie niet doen, haha. En ja, wij hebben wat op het programma, een bbq bij een lief stel, gezellig! Leuk gehad bij de Lion King, super he?! Tot morgen, zin in! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  Wat een enig kaartje heb je gemaakt voor Mariken en Hans. Leuk om ze samen te laten toasten. Attent! Mijn weekend loopt iets anders dan ik me had voorgesteld. Dacht ik vrijdagmorgen uit de nachtdienst te komen, meldt een collega zich ziek. En dat doen ze niet gauw. Omdat ik al twee nachten had gedaan was het het mest logisch dat ik haar eerste 2 nachten doe. Een andere collega kan dan de laatste nacht van haar doen als ze dan nog niet beter is.
  Tsja, en dan aankomende donderdag weer de nachtdienst in voor 4 nachten. Vakantie tijd... dan kan er eigenlijk ook niemand ziek worden. Maar de plannen die ik had blijven staan. Morgen lunchen en poolen met Tieme en Nicolette (kadootje voor ons trouwdag. We kregen van elke kind + aanwezige aanhang een uitje, dus we mogen 5 keer uit. Morgen de eerste.... en zondag zou ik een dagje me -time hebben, wordt nu een half dagje.
  Groetjes en geniet van de Lion King!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, wat een mooi plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kaartje, voor Mariken! Je kaartjes worden steeds meer CAS ;)
  Hier ook een druk weekend. Ik stap straks in de auto om een hele dag op stap te gaan met ruim 50 kids. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen goed, dan kunnen we veel buitenactiviteiten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja wat een prachtig nieuws, toch altijd weer bijzonder! Net als jouw kadootjes! Wat een prachtige kaart!!! En roze bubbles, altijd goed :) Veel plezier tijdens je volle weekend, leuk programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig kaartje en leuk die fles bubbels erbij! Jullie hebben een druk, maar leuk weekend zo te horen. Geniet ervan met elkaar! Hier komen paps en mams net terug van hun weekje vakantie, dus druk bezig met opruimen. Maar morgen gaan we heerlijk bbq'en!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wat een prachtige stempel is dit! Superlief kaartje en bubbels voor de trotse opa en oma! Je weekend klinkt vol en gezellig, volgens mij komt het met dat weer ook wel goed. Wij hebben morgen een BBQ bij vrienden, hopelijk blijft het zo lekker als vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf afdrukje is dit, erg mooi kaartje!
  Fijne dag, hier vandaag even niks op het programma, ook wel eens prettig!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk ja, en wat een leuk cadeautje voor hen met superleuke, bijpassende kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, niet golfen vandaag. Dinsdag hebben we weer les. Mijn vriendin gaat begin juli drie weken weg, dan ga ik ook even niet lessen. Maar heb wel afspraken gemaakt met mijn beste vriendin, die al twee jaar golft, dat we samen gaan oefenen en een baan doen bij de Star. Misschien zijn we dan ook al met onze leraar daarop geweest. Vind het helemaal leuk tot nu toe!

   Verwijderen
 11. Wat leuk om Mariken en Hans op deze manier te feliciteren. Hoe had je dat gedaan als het een jongetje was geworden bedenk ik me nu.....bestaan er ook blauwe bubbels???
  Lekker genoten van jullie volle weekend? Hier even helemaal niks maar dat is ook wel lekker na alle drukke weekenden die we hebben gehad.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een ontzettend leuk kaartje voor Omariken :-) En leuk, die bubbels erbij! Wat heb jij een druk weekend gehad, morgen maar even bijkomen op school hahaha.....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lief kaartje. Wat een druk weekend zeg, poe. Hier staat een teamdag bij mijn up op het programma. Het thuisfront is dus een dagje moederloos. En verder staat er niks op het programma, zalig.

  BeantwoordenVerwijderen