zondag 18 december 2016

December

En nog een keer de hertenkop. En dus ook weer een kerstkaartje dat klaar is. Mijn stapel groeit gestaag. Hoogste tijd eigenlijk om ze ook maar eens te gaan versturen. De postzegels zijn al in huis, nu nog Joost even lief aan kijken voor de adresetiketten en dan schrijven en plakken maar. Hebben jullie alle kerstpost al verstuurd?

20 opmerkingen:

  1. Je kaart is mooi! Leuk gedaan!
    Ik heb er al een heleboel gepost.
    Vandaag schrijf ik de laatste. In de vakantie verstuur ik nog enkele nieuwjaarskaarten,die bijna af zijn. Ik stuurde voor jou en Mariken en nog een paar post op naar NL. Bij Mariken, Larissa is hem aangekomen,bij komt die hopelijk morgen aan! Het moet lukken deze keer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel toffe hertenkop! Mooie kaart!
    Mijn kaartjes naar de Noorderburen zijn allemaal al weg, vandaag de rest schrijven voor de dichte omgeveing.
    Fijne zondag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow supergaaf kaartje dit Ellen! Die van mij zijn gespost, volgend jaar inderdaad ook adresstickers maken aangezien veel schrijven niet zo fijn meer gaat.

    Gezellige zondag!
    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze hertenkop is een fantastische aankoop, je maakt er alleen maar leuke dingen mee! Ik heb geen tijd gehad om kerstkaarten te maken, dus ik verstuur ook niets (kopen vind ik niet leuk).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldige kaart. Wat wen leuk papier. Mijn kerstkaarten zijn grote deels verstuurd. Moet toch nog enkele maken. Dit jaar ben ik erg laat en net wat Miranda zegt, gekochte kaarten vind ik niet leuk. Jij succes nog en fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf, superleuke serie hertenkop-kaartjes heb je gemaakt! Hier al een heleboel kaarten verstuurd, maar er liggen er nog een aantal klaar om gestempeld en geschreven te worden.
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer zo'n leukerd!! Vanmiddag ga ik de laatste kaarten schrijven en versturen.... had donderdag vrij genomen om even wat dingen bij te werken maar werd woensdagavond ziek dus er kwam niets van :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een coole stans is dit! Ik krijg helemaal het 'Wham' gevoel van deze kerstkaartjes (ook die van je vorige post!). Sneeuw, een gezellig houten huisje en dan zo een hertenkop boven de deur! Mijn kaartjes zijn grotendeels de deur uit maar ik heb ze niet allemaal zelf gemaakt hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ook deze hertenkop is weer geweldig, ik hou van jouw koppen!!

    BeantwoordenVerwijderen

  10. Ook al zo'n gave kaart,
    heel mooi ☺
    Een fijne en gezellige (knutsel) zondag
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-Hert-rendier-ree}

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi de hertenkop, of is het hertenhoofd, zo elegant als het altijd is ;-)
    Die met de houtnerf achtergrond is ook mijn favoriet! Gaaf hoor!
    Ik verstuur geen kerstkaarten, al een tijdje niet meer, wel een tijdje nog aan blogsters, maar ook dat niet meer, en het bevalt prima ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ook weer zo mooi met het kader erom! Ben benieuwd hoeveel je er hebt gemaakt? De mijne zijn inmiddels allemaal verstuurd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ook weer zo mooi met het kader erom! Ben benieuwd hoeveel je er hebt gemaakt? De mijne zijn inmiddels allemaal verstuurd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooi weer dit rendier. Hier ook nog geen kerstkaartn verstuurd. Wordt denk ik wel eens tijd om daar aan te beginnen ; )
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hert, CAS en veel wit. Ik ben er wég van! (zal je niet verbazen:)....) Hier alle kerstpost al weg; het was een klusje:) Maar zo leuk om te maken en te versturen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een schitterende kaart Ellen....mag ik hem onthouden om ook eens te maken? je kaart hieronder is ook heel erg gaaf....lekker stoer! Ik heb de kerstpost inmiddels verstuurd en hier en daar zelf rondgebracht (lees wandeling)
    Groetjes en veel succes met kaartjes schrijven,
    Diny
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Deze is ook weer te leuk!
    Ik heb vandaag wat kaartjes gemaakt. Die zijn voor mensen die het waarderen, denk aan ouders en bloggers. Haha.
    De gekochte kaartjes zijn al op bestemming.
    En de cursus met Lara ging goed, ze vindt het zo leuk om te leren. Dan is het geen straf om het haar te leren en echt 1 op 1 te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ... eeuumm, nee, nog geen post verstuurd,
    wel mee bezig (-;
    Leuke kaarten op je blog, Ellen. Eerst excuses voor mijn afwezigheid hier. Ik ben wel haast elke dag met een bericht bezig, maar hoppen (behalve de ABH van Alexandra Renke) doe ik haast niet. Vandaar de stilte...
    Ik wens je een goede laatste werkweek voor dit jaar. Lekker, bijna vakantie.
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ook dit is weer een super mooi kerstkaartje Ellen...alles past heel moi bij elkaar...
    succes met het schrijven van je kerstpost...Ik probeer nog wat kerstkaartjes bij te maken...er druppelen kaartjes binnen die er zeker eentje terug verdienen...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen