woensdag 21 december 2016

Advent bloghop Alexandra Renke

Ook ik heb de eer mee te mogen doen aan de Advent-Blog-Hop van Alexandra Renke. Het doel van deze bloghop is het bedanken van een bijzonder persoon. Toen ik dit op mijn aanmeldingsformulier in moest vullen was ik net terug uit Oostenrijk voor de uitvaart van de broer van mijn vader. Ik was zo onder de indruk van de liefdevolle manier waarop mijn neef Aleš en vooral ook zijn vrouw Nica voor hem gezorgd hadden, dat ik haar wilde bedanken. Also liebe Nica, vielen Dank für die liebevolle Art und Weise, in der du Piet den letzten Jahren gepflegt hast. Du bist wirklich ein ganz besonderer Mensch!
En toen kwam de doos met spullen uit Duitsland. Echt heel veel en heel mooi. Maar wat ga je daar dan mee maken? Uiteindelijk maar besloten om dicht bij mezelf te blijven. En dus geprobeerd met de prachtige materialen gewoon 'mijn' kaartjes te maken. Het zijn twee series van drie kaartjes geworden en een doosje waar ze allemaal in passen. De eerste serie is er eentje met steeds vier vierkantjes op een kaart. Allemaal gestanst uit het mooie papier van Alexandra. Alleen het vlakje met Make a Wish is er eentje met een stempeltje van mezelf.
In de doos zaten ook prachtige engeltjes. Die heb ik gebruikt om mijn tweede serie mee te maken. En ook op de voorkant van het doosje heb ik een engel gebruikt. Ik ben niet de enige die iemand mag bedanken. Ook Dora en Diana zijn vandaag aan de beurt. En morgen om 18.00 uur gaat het verder met Stella, Cornelia en Nicole.
 
Ich bin nicht die Einzige, die sich bei jemanden bedanken darf. Auch Dora und Diana sind heute an der Reihe. Und morgen um 18.00 Uhr geht's weiter mit Stella, Cornelia en Nicole. Schließlich möchte ich Alexandra recht herzlich für das wunderbare Material und die teilnahme an diesem wunderbaren Blog Hop danken!

32 opmerkingen:

 1. Ellen,

  ich bin begeistert.

  Schlicht, klar aber mit DEM etwas!

  *alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deine Karten sind wunderhübsch geworden,
  liebe Ellen!!!

  Herzlichen Gruß
  Kerstin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. liebe Ellen ... deine Werke gefallen mir sehr gut !
  Ein Dank - der schlicht wunderschön ist *

  herzliche Grüße
  Silke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liebe Ellen,
  wunderschöne Karten in einer so tollen Verpackung ;)
  Mir gefallen sie allesamt sehr gut und ich freue mich, dass du dabei bist und
  uns so einen tollen Beitrag zeigst,
  liebe Grüße, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liebe Ellen
  Tolle Karten hast du gewerkelt.... in der ersten Serie gefällt mir die Christbaumkugel-Karte besonders gut... in der zweiten Serie die dunkle Engel-Karte. Aber toll sind alle!
  Die Beschenkte wird sich bestimmt freuen. Schön, wenn es so aufopferungsvolle Menschen gibt!
  Liebe Grüsse Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Ellen,
  Dat zijn mooie kaartjes geworden zeg. Zo heb ik ze ook het liefst - eenvoudig met een wow-factor. :-)
  Leuk jou zo via Alexandra Renke ontdekt te hebben. Zal zeker nog komen neuzen.
  Groetjes,
  Ellis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The cards with the four squares are beautiful- and such a brilliant idea!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gek, had nog nooit van dit merk gehoord, zag deze week iets ervan bij Syl, nu bij Dora en jou, prachtige materialen en wat heb je er mooie kaarten mee gemaakt!
  Fijne avond
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterend Ellen....wat heb je prachtige series gemaakt!
  Ik heb met bewondering gekeken naar je kaartjes en krijg er echt een wow gevoel van!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaartjes, echt prachtig!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal in jouw straatje. Echt erg mooi wat je allemaal hebt gemaakt, en idd helemaal in jouw stijl. Prachtig en knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Om eerlijk te zijn: ik vind het toch net anders dan wat ik van je gewend ben. Maar ze zijn er niet minder om! Wat een plaatjes! Leuk om bij deze bloghop te zien hoe je met dezelfde producten zoveel verschillende creaties kunt maken. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wunderschöne Karten.
  Liebe Grüße,
  Nadja

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi Ellen. Zo puur, zo zuiver, zo warm, zo liefdevol!
  Knap! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat mooi! knap gemaakt. Die engeltjes heb je heel mooi neergezet op je creaties. Leuk dat je ook meedoet met de bloghop.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. O, wat mooi. Ik kom net weg bij Dora en jij schrijft net zo liefdevol over je neef en zijn vrouw. Weer heel wat anders en vooral de eerste serie vind ik heel erg gaaf! Liefdevolle kerstdagen en een mooi 2017 gewenst. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Breng je me nu al op een idee voor een kerstkaart voor volgend jaar?? Jaaaa, die "vakjeskaarten" zijn ideaal voor een paar vellen papier die ik nog heb liggen :-) Leuk doosje met prachtige kaarten, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ellen je bent dicht bij jezelf gebleven en dat spat er ook van af. Echt super! Mooie strakke kaarten; jouw stijl is herkenbaar maar boven alles waanzinnig mooi. Tóp!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een eer! Mooie kaartjes heb je gemaakt! Zo'n mooi idee om iets te mogen maken voor iemand die je wilt bedanken.
  Prachtig gedaan voor je neef en zijn vrouw.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Was für wunderschöne Karten! Schlicht und edel - großartig gemacht!
  LG Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Liebe Ellen, traumhaft.
  Liebe Grüße
  Christiane

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Voordat ik mijn oogjes dicht ga doen, wil ik nog ff een berichtje plaatsen. Wat heb je prachtige kaartjes gemaakt. Inderdaad, echt bij jezelf gebleven, en dan ontstaan er kaartjes, helemaal in balans, strak, en zo mooi door de eenvoud, echt zoals jouw kaartjes altijd zijn, geweldig! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Goedemorgen Ellen,
  Zo leuk dat je hebt meegedaan met de ABH van Alexandra!
  Ik zie in elke kaart jouw eigen stijl en dat is echt top!
  Lief, dat je hiermee Nica bedankt. Haar website heb ik uiteraard ook bekeken. Ze komt sympathiek over. Fijn om een leuke familie te hebben.
  Ik wens je een gezellige donderdag! Nog even en dan kun je weer genieten van twee weken (?) vakantie. Niet zo gek, werken in het onderwijs ((-;
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat gaaf dat jij hier ook aan mee mag doen. Ik kan mij helemaal voorstellen dat zo een volle doos met mooi materiaal ook enigszins keuzestress geeft, ik lees bij meerdere mensen 'oh jee en nu?'. Maar dan toch bij jezelf blijven is knap en mooi. Iets andere kleuren dan anders op je blog, maar nog steeds herkenbare Ellen kaarten. Ik vind ze top! Goed en mooi gedaan! En een heel lief gebaar naar de ontvangers toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Das ist alles so großes Kino - wunderbar!!!
  Ganz liebe Grüsse Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Geweldig mooi, en helemaal Ellen. Juist leuk om uitgedaagd te worden met andere materialen dan waar je normaal naar pakt. Het resultaat is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wunderschöne Karten, wunderschöne Fotos.
  LG Sabine

  BeantwoordenVerwijderen