zaterdag 24 december 2016

Christmas #4

Hopelijk zijn jullie mijn Christmas-stempeltje en hertenkop nog niet beu. Hier komen ze nog één keer. Voor het laatst. Vanavond, op kerstavond, hebben wij ons familiekerstdiner. En we zijn zowaar compleet. Alle kinderen zijn er! Zelfs Bob uit Zwitserland is thuis. Verder komen mijn broer met zijn twee kinderen en de ouders van Joost. Voor allemaal staat er een cadeautje klaar onder de kerstboom. Een lekkere fles foaming shower gel van Rituals. Met daaraan een zelfgemaakt envelopje met een kerstcentje. Voor allemaal het luchtje voor onder de douche, behalve voor de oudste en de jongste van het gezelschap. De vader van Joost krijgt een fles lekkere cognac. En voor Karsten is er een Celebrations champagnefles (gevuld met mini Marsjes e.d.). Uiteraard voor hen ook een envelopje ;-)

7 opmerkingen:

 1. Feestelijke tractaties! Leuk!
  Jullie hebben een ful house, geniet ervan om iedereen samen te zien! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk Ellen !
  Fijn dat iedereen er is !
  Wij gaan met kinderen en kleinkinderen
  naar het kerstcircus in Carre !
  Fijne dagen , groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is een huis vol, geniet ervan! De kadootjes zijn alvast supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juist leuk dat laat zien wat je allemaal met zo'n stempeltje kunt doen! Prachtige kadootjes zijn het zo, ik hou ervan als ze mooi zijn verpakt! Veel plezier samen, geniet van elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe cadeautjes, die hertenkop doet het prima op de envelopjes! Fijne dagen en heel veel plezier met elkaar.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!! fijne en een gezellige avond.
  Fijne kerstdagen toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, dat is vast super gezellig geweest bij jullie!! Wij hadden vandaag mijn broer met zijn gezin en mijn ouders op visite, dan zijn we met twaalf in totaal. Geen pakjes onder de kerstboom, misschien moeten we dat toch ook maar eens doen. Het ziet er zo leuk uit! Geniet nog van de kerst en van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen