vrijdag 23 december 2016

Happy wishes

Alhoewel ik geloof dat de winter officieel al is begonnen hier dan toch nog een kaartje met de spulletjes van de herfstswap van Mariken en mij. Het winterpakket ligt klaar, jawel, maar moet nog overhandigd worden. Vandaag hebben we kerstviering op school. Gezellig wat eten en drinken met onze mentorklassen, een voorstelling kijken en daarna nog een kerstlunch met het personeel.
Maar eerst dus nog deze twee kerstkaartjes. Ik ging voor één kaart. Maar de gekleurde driehoek (= kerstboom) was te mooi om weg te doen. Dus daar een soort van tweelingkaartje mee gemaakt. Fijne dag allemaal! De mijne wordt vast super, want vanmiddag komt Bob thuis. Hier zit dus een blije moeder :-)

10 opmerkingen:

 1. Wat een toffe kaartjes en wat een geweldig leuke dag ga jij tegemoet zeg ! Eerst zo gezellig op school en dan komt Bob ook nog thuis straks ! Jouw dag kan zeker niet meer stuk !
  Geniet ervan en een superfijne Kerst !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt een leuke dag in het vooruitzicht Ellen....ik kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt als je zoon naar huis komt! Je kaartjes zijn heel erg leuk en goed dat je de gekleurde driehoek niet hebt weggegooid!
  Ik wens jullie ook hele fijne dagen samen met de kinderen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gedaan! Geniet van je dag en start de vakantie goed! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, dat is een goed idee, zo'n tweelingkaart. Ze zijn allebei erg leuk.
  Ik kan me indenken dat je een blije moeder bent. Altijd fijn om al je kinderen bij je te hebben! En je hoeft nu niet je hobbyspullen meer te verplaatsen, nu Bob thuis is, denk ik?
  Goed begin van je vakantie gewenst!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne vakantie en feestdagen Ellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne dagen Ellen !
  Geniet van de vakantie !
  Mooie kaarten !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat leuk; je kind thuis met de Kerst!! Deze moeder snapt dat he-le-maal:) Dat worden mooie dagen! Ik vind deze twee kaarten ook super. Altijd weer kijk ik met bewondering naar je strakke ontwerpen. Tóp; en altijd mooie details. Ik hou hier van:) Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige winterse kaartjes met deze herfstswap! (what's in a name?!) En heerlijk om je zoon thuis te hebben, dan is het pas echt kerst. Geniet er van!!

  BeantwoordenVerwijderen

 9. Ik vind het super gave kaartjes ☺
  Hele mooie kerstdagen met veel warmte en gezelligheid.
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-Hert-rendier-ree}

  BeantwoordenVerwijderen