donderdag 26 mei 2016

Workshop Anneke 3

Dit kaartje hebben we zaterdag als laatste nog 'even' gemaakt. Uitgangspunt is deze keer een donkere basiskaart, blauw of zwart. En daar komen dan weer heel veel laagjes overheen. Om te beginnen witte verf. En dan gewoon lekker met je vingers uitsmeren. Daarna wat stukje uit een boek erop geplakt en vervolgens met stencils en allerlei kleuren motiefjes aangebracht. De bloem op een apart blad gestempeld en met verf ingekleurd. Uitgeknipt, opgeplakt, steel erbij en als allerlaatste de tekst gestempeld.
Dat stempelen van de tekst op een kaart die eigenlijk al 'af' is, is best een dingetje. Het moet wel goed gaan. Ik vind het ook weer een prachtige kaart! Alle eer komt echt Anneke toe. Mariken en ik hebben alleen maar geprobeerd te doen wat zij heeft gezegd of laten zien. Het was de reis naar Belgiƫ meer dan waard! Het was gewoon een vakantiedag. Voor mij al helemaal, want Mariken heeft gereden (doen we altijd om de beurt) en ik heb na afloop ook nog gezellig bij Mariken en Hans gegeten.

15 opmerkingen:

 1. Nu lopen we parallel met onze kaart, wat is deze mooi he?! Ik heb ook onwijs genoten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, erg mooi!! Jullie hadden echt een leerzame dag! Heel ander kaartje dan wat ik normaal bij je zie, maar heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een top kaartje ! Jullie hebben echt heel erg leuke kaartjes gemaakt bij Anneke ! Gezellig toch he zo samen een dagje er tussenuit !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie laagjeskaart! Onder leiding van Anneke komt het altijd goed denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook deze van jou is heel erg mooi Ellen....de kleurtjes zijn prachtig! Ik zag hem net bij Mariken en toch is deze kaart weer heel anders....prachtig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeel mooi is ook jouw workshopkaartje geworden Ellen ook deze is heel kleurrijk PRACHTIG gestempeld...leuk is dat zo eens een nieuwe techniek en stijl uitproberen...

  groetjes en een fijne donderdag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihihi, alleen maar geprobeerd....klinkt zo bescheiden! Het zijn mooie kaartjes (die van Mariken tel ik even mee) in deze stijl.
  Mooi fleurig en echt kunstig!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was nog een pittige kaart toch, om als laatste "even" te maken :)
  Je maakte een mooie detailfoto, bijna alle laagjes zijn erop te zien. En dankjewel voor je mooie woorden X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauww wat een prachtige afsluiter van de zo geslaagde dag Ellen, super hoe de felle kleurtjes en de verschillende patronen afsteken tegen de donkere basis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! Lijkt me heerlijk dat geklieder met verf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fantastische kaart, errug gaaf!!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaan we volgende keer samen?
  Wat dat lijkt me zo leuk spelen met kleurtjes en materiaal.
  Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel anders dan we gewend zijn van je. Ik kan me voorstellen dat deze manier van werken best een beetje vreemd voelt. Maar het resultaat is geweldig! Mooi! Ik ga even snel je blog bijlezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, jullie hebben echt hard gewerkt bij Anneke met PRACHTIGE resultaten!!!
  Ben je blog even aan het bijlezen, de hele week nog niet van gekomen om een reactie achter te laten...

  BeantwoordenVerwijderen