dinsdag 31 mei 2016

Good luck

Wat kan een mens zich toch vergissen. Nou dacht ik dat deze kaartjes die ik bij Anneke gemaakt heb wel redelijk eenvoudig zelf te maken zouden zijn. En dus ben ik het thuis ook gaan proberen. Het één na het andere probeersel gemaakt, maar het was niet echt oké. Eigenlijk had ik de moed al min of meer opgegeven. Totdat ik na een tijdje nog eens naar al mijn inmiddels droge pogingen keek. Toen zag het er zo gek nog niet uit. En dus met al die afdrukjes toch maar kaartjes gemaakt. Ze zijn allemaal met hetzelfde stencil gemaakt. Alleen voor de laatste heb ik andere tinten distress inkt gebuikt.
 

11 opmerkingen:

 1. Dat heb je echt heel leuk gedaan Ellen ! Wat goed dat je niet meteen hebt opgegeven, de resultaten zijn prachtig !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ja bij distress inkt is het vaak zo dat het resultaat pas mooi wordt na een beetje geduld ;-) Leuk dat je thuis bent gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey grappig, ben gisteren ook hiermee aan de slag gegaan! Allereerst: gefeliciteerd met jouw Joost!! En je kaartjes zijn harstikke tof, goed dat je ff geduld hebt gehad en ze niet in de prullenbak zijn beland! Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie kleurrijke kaartjes Ellen....en ja soms moet je het ff laten rusten en komt de verder inspiratie vanzelf weer bovendrijven...
  KNAP gedaan!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend mooi Ellen....zelf zie je er altijd wel wat aan....maar het is prachtig hoor!
  Ik lig een heel eind achter met reageren zie ik wel....wat heb je ondertussen veel moois laten zien!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, zeker de heldere kleurtjes! Zo zie, een beetje geduld wordt beloond ;-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms moet je even wachten op het eindresulutaat inderdaad. Ik vind het gave kaartjes geworden! Vooral nummer twee, vijf en zes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms is het goed om het even aan de kant te leggen. En zie hier! Ik vind - net als Marjan- 2,5 en 6 het mooist. En niet te streng zijn voor jezelf; je maakt echt mooie kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi!! En wat gaaf dat ze met hetzelfde stencil toch allemaal zo verschillend zijn geworden. Vooral doorgaan, zou ik zeggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Elk op zich mooi! Je gebruikte er mooie tekststempels bij, leuke reeks!

  BeantwoordenVerwijderen