zaterdag 21 mei 2016

Joy

Over een uurtje komt Mariken me ophalen. Rijden we samen naar Anneke om daar een workshop te volgen. Anneke maakt altijd van die prachtige dingen en gebruikt altijd van die mooie kleuren. Daar kunnen we volgens mij een hoop van leren. En het is gewoon ook zo leuk en gezellig om iemand die je van het bloggen 'kent' in het echt te ontmoeten. Ik verheug me dus echt op vandaag! Natuurlijk gaan we niet met lege handen naar België. Mariken neemt zelfgebakken appeltaart mee en ik zorg voor een bloemetje met een kaartje. Dit kaartje. Gemaakt met één van mijn nieuwe stansen van Papertrey Ink, meegenomen uit Amerika.
 

16 opmerkingen:

 1. Schattig kaartje voor Anneke! Dat kleine bloemetje erbij, zo leuk! Ik ben er klaar voor, tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje! Het DP zou ik in de winkel waarschijnlijk laten liggen, maar als ik zie hoe jij het gebruikt: prachtig! Misschien toch maar op mijn lijstje zetten?!
  Veel plezier vandaag. We zien het resultaat hier op je blog waarschijnlijk wel een keer voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kaartje voor Anneke! Heel veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kaartje. Het ruitje combineert mooi met de label en grote tekst! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje met gave tekst en lief bloemetje!
  Veel plezier vandaag, ben benieuwd wat jullie gaan maken.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Dat wordt een fijne dag voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja nog een voordeel van zo een heerlijke reis naar de US! Prachtig kaartje. Heel veel plezier samen, ben benieuwd wat voor een creaties we te zien krijgen van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje, hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad maar dat zal vast wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu jullie creaties van de kast weg zijn heb ik je kaartje in de plaats gezet. Wat staat het hier mooi! Nog eens bedankt voor de prachtige bloemen ook, zo kan ik nog even nagenieten van de leuke dag gisteren. Het was super fijn om jullie te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig kaartje laat je zien Ellen!
  En wat hebben jullie gisteren een gezellige dag gehad als ik dat zo eens lees bij Mariken!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om zo gezellig samen aan de freubel te gaan. En lief dat jullie voor het lekkers en het moois zorgen. Leuke kaart en je nieuwe stans is prachtig.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bij Mariken zag ik al een eerste creatie en ik begreep dat jullie een topdag hebben gehad. Dat was te verwachten, Anneke maakt geweldig mooie dingen (-:
  Leuk kaartje voor haar. Handig, een vakantie in The USA, zo kon je mooi bij PTI shoppen. Heb je de spullen naar het adres van een hotel laten sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi dit kaartje Ellen...en jullie hebben zaterdag een onwijs leuke en leerzame dag gehad bij Anneke....zo te lezen..
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk zo'n dag; ik loop achter dus zal zo nog wel meer zien :) Gaaf dit kaartje met je PTI stans. Ik ben fan ; maar da twist je al :)

  BeantwoordenVerwijderen