vrijdag 21 augustus 2020

CAS on Friday #187 - under the sea

Welkom bij een nieuwe CAS on Friday met als thema 'under the sea'. Bij mij zwemt er een haai in de zee. En als je goed kijkt ontdek je ook nog een paar kleine visjes. Zin om mee onder water te duiken? Neem een kijkje op ons blog. Het DT heeft hele mooie inspiratiekaarten gemaakt. En natuurlijk zijn we heel nieuwsgierig om te zien wat jullie ervan maken. Veel knutselplezier alvast!

14 opmerkingen:

 1. Gaaf weer en supermooi water!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf!De haai en tekst super leuk zo samen. Goed weekend! Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Mooi om 'een strook' op je kaart te gebruiken en de rest wit te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een gave haai! Supermooi.
  Ik ga eens goed nadenken of ik mee kan doen, afhankelijk of ik een goed idee krijg...Succes weer maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is weer erg leuk geworden Ellen! Leuk ook het water gedeelte! Fijn weekeind, groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke challenge en tof kaartje, wat een gave haai!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The 'jawsome' sentiment made me laugh! Cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo vrienden, dit is mijn getuigenis. We zijn 5 jaar getrouwd en 9 jaar samen. We waren 4 maanden gescheiden. Hij wil eruit en is niet bereid om ons huwelijk te redden. We zijn een geweldig stel geweest (ik geloofde dit tenminste) en maken zelden ruzie. Maanden voordat hij het huis verliet, was hij zo inactief en sliep hij veel. Ik realiseerde me dat hij een emotionele affaire had met iemand en hij bevestigde dat hij zich tot haar aangetrokken voelde. Toen zei hij dat hij niet meer verliefd op me is en niet bij me kan wonen. Ik heb maandenlang gesmeekt, gehuild, enzovoort. Ik had zo veel hulp nodig en ik wilde mijn man terug. Ik was op internet aan het surfen toen ik een getuigenis zag van een dame over hoe dr. Ajayi, de grote spreukster die vleesboompjes hielp genezen, en zij in staat was om zelf een kind te krijgen dat op zijn beurt de vrede in huis herstelde. ze laat zijn contactpersoon vallen en ik heb het gekopieerd, aanvankelijk was ik sceptisch over contact opnemen, maar ik heb echt een blijvende oplossing voor mijn probleem nodig, dus stuurde ik hem een ​​bericht waarin ik mijn situatie aan hem uitlegde, hij vertelde me dat ik er zeker van moest zijn dat mijn man zal komen terug naar mij als ik zou doen wat hij had opgedragen, ik deed alles wat hij me had opgedragen en op de vierde dag kreeg ik een verontschuldigende sms van hem waarin hij zei dat hij niet weet wat hem overkwam, die avond kwam hij terug naar huis en smeekte voor al zijn slechte daden en sindsdien zijn onze liefde en huwelijk sterker geweest. Ik wil speciaal de grote spreukmaker Dr. Ajayi bedanken voor zijn goede werk en voor het feit dat hij me weer gelukkig heeft gemaakt in het leven. Als u hetzelfde huwelijksprobleem ervaart of als u andere problemen heeft die u onder druk zetten, neem dan vandaag nog contact op met Dr Ajayi via e-mail: Drajayi1990@gmail.com of Whatsapp-nummer: +2347084887094. Hij is in staat om elke soort spreuk uit te voeren die je maar kunt bedenken, ik ben een levend getuigenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeft u een misverstand met uw geliefde dat heeft geleid tot het uiteenvallen en u heeft geprobeerd zich met hem of zij te verzoenen, maar hij / zij geeft u geen positieve reactie en u voelt dat er iets niet goed gaat in uw relatie en u hebt een snelle oplossing nodig , neem vandaag contact op met dr. Ajayi en zorg ervoor dat je liefdesleven voor het beste terugkomt met je ex, dr. Ajayi heeft me geholpen om de vrede in mijn huis te herstellen omdat mijn man me 9 maanden heeft verlaten en met een andere vrouw heeft gewoond en nooit wilde kom terug naar huis maar met de hulp van de spreukgooier Dr. Ajayi kwam hij na 3 dagen terug naar huis nadat een krachtige herstelbetovering was gedaan door Dr. Ajayi. Dus als je een snelle oplossing nodig hebt in je relatie of huwelijk met de hulp van een spreukmaker, neem dan nu contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber / Whatsapp:
  +2347084887094

  Hij kan ook de volgende spreuk hieronder uitvoeren
  1. Loterij-spreuk
  2 Veel geluksspreuk
  3. Spell om de zaak voor de rechtbank te winnen
  4. zwangerschapsspreuk
  enzovoort..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. great card! Love it!Thanks for joining us at creative friday.

  BeantwoordenVerwijderen