zondag 15 december 2019

Mix & match #38

We zijn halverwege de maand december, dus tijd voor een mix & match berichtje van Inge, Inge, San, Mariken en mij!  Mijn kaartje verschijnt een paar uurtjes later dan de bedoeling is, maar nog altijd volgens afspraak op de 15e ;-) De schets is deze keer door Mariken uitgezocht. En het is weer een leuke. Ook zo nieuwsgierig wat de andere meiden gemaakt hebben? Ik ga gauw kijken. Jullie ook?
Klik gezellig mee!

6 opmerkingen:

 1. Heel gaaf, zo tof hoe je de sketch helemaal in jouw stijl hebt verwerkt!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

   Verwijderen
 2. Wouw, dat achtergrondje is wel heel gaaf geworden, mooi in combinatie met de strakke layout! Ik ga snel ook even bij de rest kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, jouw kaartje! Die achtergrond met heel subtiel het roze wat dan weer in je woord terugkomt: prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Ellen, die achtergrond is helemaal te gek! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen