dinsdag 9 april 2019

Spring scrap swap 5 #1

Jippie! Het is lente en er is een nieuw swap-pakket! Mariken heeft me echt waanzinnig verwend met veel gave spullen. Zij is momenteel helemaal in de mixed media mood en dus het pakket ook, haha. Verfjes, een stencil, stempels, designpapiertjes, gewoon veel. En allemaal mixed media. Nu is Mariken daar misschien wel klaar voor en het pakket ook, maar ik...

Dit eerste kaartje was een ware struggle. Een volle prullenbak en veel afgekeurde probeersels verder is dit het uiteindelijke resultaat geworden. Het stencil moest ik gebruiken en ook één van de stempels. Dat laatste was een dingetje. Doel was namelijk wel om een kaartje in mijn eigen stijl te maken. Proberen althans. Het is Mariken vast veel makkelijker afgegaan. Hop je mee naar haar blog om te kijken wat zij gemaakt heeft? Dankjewel voor het langskomen en de toffe reacties. En natuurlijk een fijne dag!

10 opmerkingen:

 1. O jee...sorry...een volle prullenbak! En ik dacht het nog wel makkelijk voor je te maken door stempels met randjes erbij te doen, en dat is de oplossing. Supergaaf kaartje, met de Hallo erbij. Zo ‘simpel’ kan het zijn...Op naar de volgende, over twee weken! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uiteindelijk is het wel een heel mooi kaartje geworden! Je wordt een pro! :-) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb je teveel weggegooid.... zie er best mooie stukken tussen liggen ;-) Een super mooi pakket, maar kan me helemaal voorstellen dat je dit voorlopig liefst doet met de juf erbij haha! Toch is je kaartje heel leuk geworden! Ben al benieuwd naar je volgende “uitdaging”!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettende gave creatie zeg.
  Haha, ik moest wel lachen om je volle prullenbak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hoop dat de rechterkant van de prullenbakfoto de papiertje zijn die je toch niet weggegooid hebt, kunnen vast nog wel eens van pas komen. Leuk pakketje, maar kan begrijpen dat het een uitdaging is... Maar je kaartje is wel heel tof!
  Benieuwd naar de volgende projectjes!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ha ha ik was al heel erg benieuwd naar jou uitwerking met dit pakket. Het is superleuk maar wel een hele uitdaging. Maar het is je gelukt hoor, prachtig kaartje en ook nog eens de papierbak mooi versiert!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof kaartje, ziet er simpel uit maar was het dus niet
  Wist niet dat je met acrylverf zulke leuke dingen kunt doen
  Haal die prullenbak maar leeg, er zit nog genoeg tussen voor een paar vrolijke kaartjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha, wat een gave prullenbak! En het pakket is nog leuker! Boffen met die mooie verf. Gewoon blijven proberen, kan toch eigenlijk net mislukken. Niet te streng voor jezelf zijn, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou, na een aantal pogingen die je afkeurde is dit toch wel een heel gave hoor! Schitterende achtergrond en mooi die tekst erop! Misschien kun je nog iets met je weggooistukjes doen, vierkantjes ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Indrukwekkend die prullenbak :)
  Het resultaat is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen