maandag 24 december 2018

Stempel op reis #6

Jullie ook druk met de voorbereidingen voor de kerst? Wij vieren dit jaar derde kerstdag. Dan zijn alle kinderen met aanhang present. Verder mijn schoonouders en natuurlijk ook mijn broer met zijn vriendin en zijn twee kinderen. Zestien man aan tafel dus straks. Gelukkig kookt Joost ;-) En hoef ik alleen maar te zorgen voor de boodschappen en een aangeklede tafel.
Wel superleuk dat je toch ook nog even langs komt vandaag. Ik heb een Stempel-op-Reis-kaartje voor jullie. Het duurt altijd even voordat zo'n stempel is uitgereisd, maar deze moest echt voor de kerst weer thuis (= bij Inge) zijn. Kijk maar hoe gaaf deze set met kersthondjes is. Ik ben echt nieuwsgierig naar alle andere kerstkaartjes met deze leuke hondjes.

Kijk je mee bij mijn stempel-op-reis-blogvriendinnen? 

15 opmerkingen:

 1. Wat een lieffie, dit hondje met lampjesslinger om de nek! Heel tof kaartje, ik hou van deze doggies, maar dat is geen verrassing! Hele gezellige kerstdagen, en helemaal op derde kerstdag met al jullie lieverds! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijkerd! Feestelijk met de lampjesslinger.
  Thom en ik vieren vanavond samen kerst. Morgen bij mij thuis en woensdag bij Hans&Mariken. Zin in! Jij ook alvast fijne kerst met Joost, alle kids en aanhang. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zo een man die gewoon een heel kerstdiner voor zestien man op tafel tovert!! Dat wordt vast reuze gezellig. Wij hebben vanavond pakjesavond en doen het met een kopje soep en wat borrelhapjes. (ook gezellig!) Je kaartjes is weer helemaal leuk, grappig dat je deze niet traditionele kleurtjes hebt gebruikt, is toch weer eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook weer een leuke kaart. Wat een grappige stempel met die lampjes. En dat ruitjes papier...ik ben er fan van. Kan overal bij.
  Zo, dat wordt druk bij jullie. Wij gaan eerste kerstdag naar mijn schoonzus, `s avonds gourmetten met ons gezin en natuurlijk Levi. 2e Kerstdag kerstdiner bij mijn moeder in Zorgcentrum met ook mijn zus en zwager. Gezelliger kan het haast niet ;)
  Jullie ook veel gezelligheid toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah wat een schatje, superleuk gedaan Ellen! 16 man is veeeel gelukkig hoef je niet te koken maar de boodschappen zijn ook een opgave hahaha, rijen dik bij de slager. (Gelukkig hoef ik niet :P) Hele fijne derde kerstdag met je familie, lekker genieten van elkaar. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kaartje heb je met de leuke stempel gemaakt Ellen!
  Ik wil je nog bedanken voor je prachtig kerstkaartje dat zaterdag in de brievenbus zat.....zo leuk!
  een fijne voorbereiding voor derde kerstdag en geniet ervan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuk kaartje met dit schattig hondje! We willen je bedanken voor je lieve kerstkaartje. Geniet van de feestdagen met elkaar!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke kaart met het lieve hondje. Groetjes, Linda en fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. helemaal leuk is deze geworden !
  fijne feesten,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schatje, dit hondje! En tof dat je voor niet-traditionele kleuren hebt gekozen. Gezellig om derde kerst iedereen 'thuis' te hebben. En je kunt er extra van genieten omdat Joost kookt. Veel plezier met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I love your posts and everything looks wonderful. I love your idea thanks for sharing.
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was weer een leuke stempelset, geweldige kaartjes mee gemaakt. Jouw kaartje is ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen