woensdag 5 december 2018

Autumn scrap swap 5 #4

Heee hallo, welkom op deze autumn-scrap-swap-woensdag! Voor ons vierde herfst-berichtje hebben Mariken en ik een tag gemaakt. Bij een heel lekker douchefoampje (jawel, hoorde gewoon bij het pakket). En er natuurlijk een cadeautje van gemaakt. Dat zijn nog eens leuke opdrachten :-) 
Eerst de tag gefabriceerd met één van de leuke designpapiertjes. Daarna het inpakpapier gestempeld. En toen... inpakken maar! Toevallig zijn Mariken en ik vorige week nog bij Kimya geweest om een voorraad stickertjes in te slaan. Al moet ik eerlijk bekennen dat het stickertje dat ik nu gebruikt heb nog een ouwetje was. 
Ik heb alles in het bruin gehouden, de kleur van de fles Therme. Ben heel benieuwd waar Mariken voor gekozen heeft! Kijk je mee bij haar? Mocht je vanavond Sinterklaas vieren, dan wens ik je een hele gezellige avond! Wij zijn zaterdag aan de beurt. En... we zijn voltallig! Zelfs Bob en Suzi komen uit Wenen overvliegen om erbij te zijn. Wat verheug ik me daarop!

12 opmerkingen:

 1. Prachtig, alles in het bruin, passend bij het foampje! En ook je eigen inpakpapier, gaaf hè?! Geweldig dat jullie zaterdag voltallig zijn, dat is het allergrootste Sinterklaascadeau! Vanmiddag lekker stippen samen, en latte drinken èn kletsen, zin in. Tot straks! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig gemaakt in deze warme tinten en wat gaaf je eigen inpakpapier gemaakt!!! Wat geweldig dat jullie gezellig allemaal bij elkaar zijn zaterdag, dat is iets leuks om naar uit te kijken!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een leuke set! Gaaf dat je ook je eigen inpakpapier hebt gemaakt.
  Heel veel plezier a.s. zaterdag, fijn dat jullie voltallig zijn, geniet van het Sint-feest én van elkaars gezelschap!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk in die bruintinten. Het inpakpapier is echt prachtig geworden! Wij vieren ook zaterdag Sinterklaas. En deze keer zijn we ook voltallig: met 23! Geniet maar lekker van die avond. Jong of ouder: het blijft een leuk feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel stijlvol en mooi.
  Leuk iedereen bij 1 op zaterdag,daar kan je naar uitkijken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi alles in dezelfde tinten!
  Geniet zaterdag van je voltallige 'bende'!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk geheel! Geniet zaterdag van je complete gezin! Hier gelukkig weer klaar met de Sintfeesten op naar mijn vaders en mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk setje zo! Mooi weer een lief cadeautje voor op de stapel. Heel veel plezier komend weekend met de hele bubs in huis, dat wordt vast genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk gedaan Ellen!
  Ziet er mooi verzorgd uit....en die kleurtjes....je weet het he...super mooi!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk en alles past zo mooi bij elkaar ook

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alles past perfect bij mekaar, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
  traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังดราม่า

  BeantwoordenVerwijderen