dinsdag 21 augustus 2018

Summer scrap swap 5 #3

Goeiemorgen, gezellig dat je er al weer bent! Gisteren een berichtje en vandaag ook. Ik ga goed ;-) Vandaag een zomers swapkaartje van Mariken en mij. Nummertje drie. Stempel je eigen designpapier is deze keer de opdracht. En ik heb lekker allemaal kiwi'tjes gestempeld. Woordstans van Papertrey Ink erbij (drie keer gestanst en op elkaar geplakt) en een tekstje uit 'onze' Orange You Sweet stempelset. Kiwi hang out soon? Altijd leuk, zulke woordspelingen.
Voor ik zo naar school ga (jawel, naar mijn nieuwe school) heb ik mooi even de tijd om bij Mariken te kijken. Benieuwd wat zij voor designpapier gemaakt heeft. Het was gisteren trouwens wel gek om zonder Mariken naar school te gaan. Zo'n eerste schooldag was altijd één van die momenten dat we samen naar school reden.  En natuurlijk de hele weg zaten te kletsen, hihi. Gelukkig hebben we voor deze week al een bijklets-afspraak gepland staan. Voor nu bedankt voor het langskomen en de reacties en een fijne dag!

19 opmerkingen:

 1. Nou zeg, het moet niet gekker worden! Nu maken we zelfs zomaar hetzelfde papier, alleen de mijne heet lemon...geweldig tof en fris is je kaartje, en lekker zomers...Zeker weten dat het raar is zonder jou, maar ook al zien we elkaar niet...we hebben zovaak dezelfde plannen, gedachten en ideeën.. overmorgen lekker bijkletsen, jippie! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ellen,

  Wat een leuke kiwi-kaart! Echt grappig!
  En op weg naar jouw nieuwe school... Zal een hele aanpassing zijn maar ik wens je alle succes toe!
  En Mariken is een vriendin voor het leven, ook al zie je elkaar niet meer elke dag op school, ze zit in jouw hart en jullie zullen elkaar nog genoeg zien...

  Ik wens je een mooie start van je vernieuwde carrière toe!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen Ellen,

  Kom juist bij Mariken vandaan en viola...deze zelfde frisse kleurtjes maar toch een hele andere uitstraling. Ik vind hem gaaf! Ook je op reis stempel kaartje is supermooi.

  Fijne dag Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk kaartje en succes op je nieuwe school
  fijne dag nog
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje Ellen!
  Veel succes op je nieuwe school.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, dat is echt een leuke achtergrond die je gemaakt hebt! Succes op je nieuwe school, het is allemaal best wennen, maar ik hoop dat je er snel je plek vindt en het erg naar je zin zult krijgen. Met Mariken kletsen blijft, tuurlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een lekker fris kaartje geworden. De woordspeling vind ik helemaal geweldig.
  Heel veel succes op je 'nieuwe' school.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk fris kaartje met die leuke kiwi achtergrond! Veel succes op je nieuwe school, het zal inderdaad heel erg wennen zijn. Hopelijk krijg je het ook daar snel naar je zin!! En gelukkig zie je Mariken snel weer!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee zielen, één gedachte! Ik kom net bij Mariken vandaan en jullie kaartjes lijken inderdaad enorm op elkaar. Ik zag er bij Mariken al kiwi's in (ben ik echt gek op!) maar bij jou weet ik het zeker. Zal wel even wennen zijn deze week. Een nieuwe baan kost toch altijd in het begin extra energie maar hopelijk voel je je er heel snel helemaal thuis. Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat jullie elkaar gaan missen snap ik! Misschien komt er wel en vacature bij jou op school voor Mariken ;-) Maar tot die tijd een heel goede reden om elkaar wekelijks te zien en bij te kletsen! Je kaart is enig! Heel zomers doet hij me aan!
  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leukerd, hier word ik vrolijk van! Ik geloof dat jullie moeten wennen, na zo fijn samen gewerkt te hebben.... gelukkig verliezen jullie elkaar zeker niet uit het oog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze lijken inderdaad op elkaar, jullie kaartjes! De woordstans past er mooi bij. Ik hoop dat je snel je draai kunt vinden op je nieuwe school. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. This card is so adorable! I love the design that you used on it. Thanks for the share, hope you had a fantastic weekend. Keep up the posts. Love this.

  World of Animals

  BeantwoordenVerwijderen
 14. een leuke en fruitige kaart. Veel succes op je nieuwe school en een fijn schooljaar gewenst ! (ik mag nog tot woensdag genieten en dan is de vakantie voor mij ook voorbij) , Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat een heerlijke kaart is dit :) De kunst van herhaling werkt hier zeker, gaaf! Ik begrijp dat je een nieuwe baan hebt? Ik hoop dat het je daar bevalt, kan me voorstellen dat het even wennen is zo 'zonder' Mariken!

  BeantwoordenVerwijderen