zondag 20 mei 2018

Spring scrap swap 4 # 3

Gisteren een heerlijke dag achter de rug! Samen met Mariken, Larissa en haar moeder naar Doe@ding gereden voor een gave workshop van Angela en Inge. De resultaten krijgen jullie natuurlijk nog te zien. Eerst  moet er her en der nog wat af-maak-werk verricht worden ;-) Daarna bij Mariken thuis lekker een borreltje gedronken en ook nog gegeten. Echt verwennerij allemaal. Nog even naar het nieuws van half acht gekeken voor het huwelijk van Harrie en Meghan en toen naar huis. 

Maar nu over tot de orde van de dag. Het is swap-time! En dus laten Mariken en ik allebei een lente-kaartje zien mét designpapier, want dat is de opdracht. Het is maar een klein strookje geworden bij mij, maar het zit erop, hihi. Benieuwd wat Mariken gemaakt heeft? Hop je mee naar haar blog om een kijkje te nemen? Leuk!

12 opmerkingen:

  1. Een klein randje, maar het is precies goed in evenwicht op deze manier. Het vogeltje geeft net wat extra kleur aan het kaartje. Echt leuk geworden.
    Gezellig weer zo'n dagje naar Spijkenisse! Succes met het afronden van de 'projecten'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah, wat een leukerd is dit, schattig kaartje! En ja hoor, ik zie het designpapier, helemaal goed! Wat was het een leuke dag gisteren, ik heb genoten! Golf ze zo, en sla ‘m raak! Veel plezier en een fijne en zonnige dag! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een vrolijke kaart, met het die super gave panda's.
    Jullie hebben heerlijk genoten zaterdag..Fijn!!

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk kaartje, tof! Jullie zijn het lange weekend prima gestart, heerlijk. Geniet nog van de Pinksterdagen!
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een gezellige dag gisteren. En dan worden we vandaag verwend met prachtig buitenweer.
    Je kaart is superleuk. Enige stempeltjes...
    En het designpapier, zeker zit het erop! Zo doe je wel heel lang met en blokje ;-)
    ;-)
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk kaartje, lekker frisse kleurtjes en lieve panda's! Ik ben benieuwd naar jullie resultaat van de workshop! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezellige pandatoren is dit! Je kaart is echt een broertje (of zusje natuurlijk) van die van Mariken. Superleuk!! Was gezellig je weer te zien zaterdag. Jammer dat we niet aan dezelfde tafel zaten maar misschien ook wel goed anders had ik waarschijnlijk nog minder af gekregen...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is weer leuk Ellen. Dat kleine randje designpapier maakt het helemaal af :)
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah, weer zo’n leuk Doe a Ding dagje achter de rug, super! Kan me helemaal voorstellen dat het op zo’n dag niet allemaal meteen af komt.... wat is je kaartje leuk, die spetters dat likt mij dus nooit.... bij jou zijn ze super, helemaal met het leuke randje papier! Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk, Doe@ding is een leuke winkel en zo samen op pad is al leuk op zich. Heel leuke kaart met je stapeltje panda's ;) !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat ene strookje is genoeg om er een prachtig kaartje van te maken. Mooie spatjes, leuk stempelwerk. Helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen