donderdag 31 mei 2018

A little something for you

Vandaag is mijn Joost jarig! Zijn cadeau heeft hij al gekregen en is ook al in gebruik: een nieuwe golftas. Maar natuurlijk moest er vandaag toch wel iets van een cadeautje zijn. En een kaartje uiteraard. Om in stijl te blijven heb ik golfballen voor hem gekocht. Geen gewone nee, maar golfballen met een hartje. En daar heb ik dit kaartje bij gemaakt.

Het feestje is volgend weekend, traditiegetrouw met een BBQ. Vanavond gaan we met z'n tweeën een klein beetje feest vieren. We rijden naar de golfbaan om een rondje te lopen op de PAR 3-baan en aansluitend daar een hapje te eten. Nu maar duimen dat het droog blijft!

16 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je jarige Joost Ellen.
  Wat heb je een leuk kaartje en cadeautje voor hem gemaakt!
  Groetjes en een fijne avond,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi jhet kaartje voor je jarige mannetje Ellen
  wat een leuk cadeautje en die mooie kaart past daar perfect bij..
  gefeliciteerd nog met zijn verjaardag.enb een fijne en gezellige avond nog..

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congrats voor de jarige !!!
  Super gaaf cadeau !!!!!
  Kaart weer top !!!!
  Vandaag mijn tweede golfles gehad...... best moeilijk !

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat heb je leuk bedacht met die golfballen! En je kaartje is heel toepasselijk: net golfballetjes op je cirkel ;) hopelijk heb je lekker gegeten vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig suoerleuk passend kaartje voor jouw Joost! Jij hebt toch ook geweldige ideeën!! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige grasmat voor deze lieve golfbal, leuk cadeautje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met jouw Joost! Wist het niet, anders had ik je vanmiddag natuurlijk wel gefeliciteerd ;) Wat een mooie combinatie heb je gevonden/gemaakt, erg tof! Fijne avond nog!
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met Joost! Hij krijgt wel heel lieve ballen. Zonde om weg te slaan, daar moet je alleen maar naar kijken ;-) Het kaartje is ook al zo leuk, past er perfect bij! Hier was het droog vanavond, ik hoop bij jullie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geniale kaart! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ellen,
  gefeliciteerd met jouw Joost! Heerlijk even met zijn tweetjes vieren. Wat een gave golfballen heb je gevonden en wat een top kaartje erbij!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte gefeliciteerd met jouw Joost! En wat een gaaf cadeau heb je hem gegeven en dan nog zo'n leuk toepasselijk kaartje erbij, geweldig!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kan me alleen maar aansluiten bij alles. Alsnog gefeliciteerd met jouw Joost en wat een supergeslaagd kaartje en cadeau heb je weer verzonnen.
  Lieve groeten, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte! En wat leuk, die golfballen, die wil ik ook!! Gaaf kaartje erbij, helemaal in stijl. Veel golfplezier en smakelijk eten alvast. Ik heb net mijn tweede les gehad, in de simulator, leuk! Denk ook dat mijn set dezelfde wordt als die van jou. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van Harte met Joost! Wat een geweldig leuke golfballen, zo vergeet hij tijdens het spel zijn vrouw vast niet :) En wat een super leuke kaart een echte look a like!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof deze combi! Heel liefdevol. Hopelijk hadden jullie niet zo' n weer als wij hier hadden want dat was geen golf weer. De kinderen hadden na de bonte avond rond het kampvuur geslapen. In de nacht zijn wakker geworden van veel regen. Gevlucht zijn ze naar hun tent maar ook daar werd alles nat. De leerkrachten hun tent stond heel slecht en ze werden wakken in een waterbed. Iedereen heeft alles kletsnat moeten inpakken...
  Een hele job om nu alles weer proper en droog te krijgen! Gelukkig was het op hun laatste nacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke ballen! En je kaartje is zo leuk erbij!! Hoe heb je dat golfballenstructuurtje voor elkaar gekregen? Zal niet meevallen voor Joost om daar heel hard tegen aan tegen aan te meppen maar ja, dat was ook je tactiek in deze of niet?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen