woensdag 23 mei 2018

Workshop Doe@ding - Angela

Belofte maakt schuld en daarom vandaag een blogberichtje met Doe@ding-maaksels. Afgelopen zaterdag ben ik samen met  Mariken, Larissa en de moeder van Larissa  naar Spijkenisse gereden voor een MFT-workshop. Altijd meer dan leuk :-) Wat het extra leuk maakt, is dat we dan (natuurlijk, want zij geeft de workshop) Inge zien en dat ook Nicole er weer was. Echt gezellig. 
We zijn begonnen bij Angela. Zij had twee kaartjes voorbereid waar we mee aan de slag mochten. Ik heb ze zaterdag niet helemaal afgemaakt. Dat heb ik thuis gedaan. Daardoor zijn ze een tikkeltje anders geworden dan het 'voorbeeld', maar dat is juist wel prima. 
Tussen de kaartjes door natuurlijk door de winkel gelopen en uiteraard ook wel weer wat spulletjes gekocht. En natuurlijk weer verwend door Marlous en haar team: lekker cake met aardbeien en slagroom, koffie of thee en tussen de middag van die overheerlijke boterhammen. Verwennerij! Wat we 's middags bij Inge hebben gemaakt, laten Mariken, Larissa en ik morgen zien. Hopelijk tot dan!

16 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, dat onze kaarten toch nog een twist hebben gekregen. Allemaal een beetje anders is tof! Het was weer een erge gezellige en productieve dag! Fijne dag jij! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zijn ze leuk geworden, de combo turquoise met zwart en wit is echt wel tof !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind je kaarten supermooi, en wat wat eigen inbreng maakt het toch nog wat leuker!
  Ik was iets na vieren in Doe@ding, maar dan waren jullie al weg...
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow.....ook jouw kaartjes zijn prachtig Ellen.
  Ze zijn allebei weer net anders dan bij Mariken en Larissa.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb natuurlijk de andere kaartjes bij Mariken en Larissa ook gezien, ik vind jouw onderste zonder de hello misschien nog wel leuker dan met.... Erg leuk gedaan! Was vast reuze gezellig, dat dagje Doe a Ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gave kaartjes in toffe kleurtjes! Ik kom morgen graag even kijken wat jullie bij Inge hebben gemaakt....
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja lekker eigenwijs deze kaartjes! Leuk!! Ik heb er ook wat anders van gemaakt, moet nog foto's maken maar zal ze binnenkort posten. Wat was het weer gezellig hè. Volgende keer reserveren we een tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je ze een leuke twist gegeven. Mooi dat laatste kaartje, met dat wit. Echt Ellen style.
  Op naar morgen. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kijk nog even terug! Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. Beetje uitgedaagd worden is helemaal niet erg, daar komt wat moois van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  ออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke dingen hebben jullie gemaakt. Ik kan me goed voorstellen dat het heel wat concentratie vergde. Maar dan heb je ook twee prachtige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooo wat een leuke dingen zijn er weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen