zondag 26 november 2017

Secret Santa

Dit kaartje hadden jullie nog te goed. Het is de gekleurde versie van dit exemplaar (klik). Nu heb ik een gezellig ruitje gebruikt voor de achtergrond en ook de cadeautjes hebben kleur gekregen. Met mijn Ecoline Brush Pens van Talens en water en een penseel.
Ik heb het kaartje gebruikt voor Secret Santa. Jawel. Toen we met ons Mix & Match-groepje op de KreaDoe waren hebben we enveloppen getrokken. Een soort van lootjes trekken. Alleen nu met een gezellig kaartje in plaats van alleen maar een naam. Voor degene die je getrokken hebt, koop je wat gezellige cadeautjes en dat gaat met de post mee. Op 5 december hebben we dan allevijf wat om uit te pakken. Leuk toch?!

13 opmerkingen:

 1. heel leuk idee, en bij de cadeautjes die jij verstuurd zit in ieder geval een hele toffe kaart!!

  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zijn deze cadeautjes, en in kleur vind ik ze helemaal tof!! Fijne dag,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig kaartje Ellen....en leuk dat jullie met het groepje voor elkaar een cadeautje kopen....spannend!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje, lekker vrolijk met die feestelijke pakjes en kleurige ruitjes-achtergrond! Secret Santa komt vast goed bij jullie, daar komen vast leuke cadeautjes uit voort...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gekleurd zijn ze ook leuk deze cadeautjes!! Je weet goed raad met die Ecoline markers. Zag net op het blog van Inge dat jullie de 9e er ook zijn op de workshop, gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat een leuk idee zeg om op deze manier elkaar te verrassen! En je gekleurde kadootjes vind ik helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee en vrolijk kaartje! Ondertussen probeer ik ook mijn blogachterstand in te halen en heb ik ook al je berichten van de voorbije twee weken gelezen. Zoveel moois! En wat fijn dat jullie donderdag in Leuven naar Yevgueni gaan. Hier bij ons liggen ook al kaartjes voor Yevgueni klaar, maar wij moeten nog tot maart wachten...
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeel mooi kaartje Ellen, die cadautjes prachtig ingekleurd in de kleurtjes van het leuke druitjespapier...
  wat leuk om zo voor elkaar cadeautjes op te sturen...hoe klein ze ook zijn ...het blijft leuk om ze dan uit te pakken...
  lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk idee, om lootjes te trekken en elkaar cadeautjes te sturen! Niets zo leuk als pakjes uitpakken ;-) En met zo'n leuk kaartje erbij is het helemaal feest om post te krijgen! Erg vrolijk met die gekleurde ruitjes en cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik herken de stempel nog, ook deze versie is erg gaaf. Mooie kleurtjes ook!
  op school doen wij ook al een paar jaar aan Secret Santa, we trekken allemaal een lootje en kopen dan vijf kleine dingetjes voor die collega. Er mogen ook niet gekochte dingen tussen zitten. Een kaartje doe ik nooit, ik ben de enige die kaartjes maakt en zou dan meteen mezelf verraden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Matcht super met het achtergrondpapier, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen