maandag 20 november 2017

Hello + nieuws

Dit is het kaartje dat ik naar Colien heb gestuurd. Gisteren was zij jarig en ik hoop dat mijn verjaardagskaart door de post op tijd bij haar bezorgd is. Dit ene kaartje leverde meteen nog twee andere exemplaren op. De tekst 'hello' is altijd te gebruiken, dus dat is alleen maar handig. Beetje voorraad kan nooit kwaad.

En dan nog even een nieuwtje. Een tijdje terug  kwam er toevallig in mijn leeslijst een berichtje voorbij van Crazy for CAS. Miranda was op zoek naar DT-leden om dat challenge-blog weer nieuw leven in te blazen. Das leuk, dacht ik toen. En dus een mailtje gestuurd en warempel... ik ben uitgekozen voor het Design Team van Crazy for CAS! Echt superleuk! Vandaag heeft Miranda op het blog het DT voorgesteld. Over twee weken gaan we van start met de eerste uitdaging. Natuurlijk hopen we op heel veel deelnemers. Maandag 4 december is het zo ver. Ben je dan van de partij?

22 opmerkingen:

 1. Wat leuk, die kleurtjes passen zo goed samen. Ik ga zeker eens kijken bij Crazy for Cas ... gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt wel een DT voor jou! Ga ik in de gaten houden; ik hou van die stijl, maar het lukt me zelf niet...
  Gefeliciteerd en veel plezier!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op de middelbare school (echt heeeeel lang geleden dus!) had ik een college-sjaal in deze kleuren! Daar moest ik meteen aan denken (nostalgie ten top!) het ding kriebelde als de ziekte maar ja... hij moest om hè. Affijn ik dwaal af, je kaartjes zijn prachtig! Mooie kleurtjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan, ik ga dit idee onthouden Ellen! Tof dat je in het DT gekozen bent, is ook echt iets voor jou! Ik ga het zeker volgen, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt Ellen! En wat gaaf dat je bent uitgekozen voor het DT team, echt iets voor jou!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel, de post was op tijd, dus je mooie kaartje hangt hier te pronken! En wat leuk dat je gekozen bent in het DT, CAS past prima bij jou... (niet tegen Joost zeggen dat ik dat gezegd heb, haha)!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf kaartje voor Colien, echt tof, met de Hello stans! En wat een verrassing...leuk, een nieuwe uitdaging met een nieuw DT, gefeliciteerd daarmee. Sterkte morgen voor Joost!! Trusten! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaartje. Blauw en groen zijn een mooie combinatie. En crazy for CAS gaat weer van sta rt. Geweldig, ik ga zo even kijken. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren en layout.
  Ik ben net gaan kijken bij crazy for Cas en volger geworden. Super dat je in het team zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart weer !!!
  En wat leuk Crazy for Cas !!!!
  Is je op het lijf geschreven !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave kaart! Allemaal effen karton, en toch heel sprekend. Gefeliciteerd met je plekje in het dt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag het! Gefeliciteerd met je nieuwe DT schap. Perfect voor jou! Ben heel benieuwd, ga zeker meedoen!
  Je Hellokaartjes zijn super. Die met de tekst happy birthday vind ik de mooiste. Maar er kunnen natuurlijk ook heel andere teksten bij.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo'n mooie kaartjes Ellen, heel geslaagd!
  En proficiat met je nieuwe 'job', jij bent daar de juiste persoon voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteer! Wat leuk dat je in het DT zit. Ik ben benieuwd wat de eerste challenge is. Je kaartje is leuk geworden. Slim om er gelijk drie versies van te maken. Voorraad is altijd welkom, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd Ellen....wat leuk dat je in het DT zit.....het gaat je zeker goed af!
  Je kaartjes zijn prachtig....zo eenvoudig....zo leuk!
  Groetjes en veel succes in het DT team,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik lees dat je vlakbij me bent geweest. Grappig is dat he? Als je weet waar iemand woont heb je meteen associaties als je het op een bord ziet staan, terwijl het je anders misschien niet eens was opgevallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey Ellen,

  Wat een geweldig setje kaarten maakte je... Top!
  Ik zal al meer kaarten voor Colien verschijnen, die gaat leuke post ontvangen!
  Vind het wel zonde, zij reageert nooit bij het KKT, althans niet bij mij... Misschien moet ik haar ook maar eens een kaartje sturen zodat ze me kent, haha! Maar heb haar adres niet, je mag het mij altijd bezorgen, dan doe ik het wel eens...
  Tof zeg, als koningin van de CAS-kaartjes kan het ook niet anders dan dat ze jou in het Designteam willen! Veel plezier alvast! En wie weet doe ik wel eens mee met een uitdaging... Eigenlijk heb ik altijd zo veel bestellingen dat ik er niet aan toe kom om met uitdagingen mee te doen...
  Alvast veel succes!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou , dat ze jou koos verbaast mij echt helemaal niets! Jij bent hier echt zo goed in! De kaartjes ook weer ... design!! Succes met je DT schap, maar vooral veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat ene toffe kaartjes heb je weer gemaakt Ellen ! Ik sta er steeds van te kijken hoe jij kan toveren met CAS dus dat DT is helemaal op je lijf geschreven ! Gefeliciteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hello is inderdaad altijd te gebruiken en de kaart is heel mooi en cas geworden/gebleven. Proficiat ook nog !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Supergave kaart!! Op naar de eerste CFC uitdaging!! Whoehoee.

  BeantwoordenVerwijderen