maandag 26 juni 2017

You're the best

Dit jaar kreeg ik door omstandigheden een examenklas voor Nederlands. Aangezien dat voor mij al weer een tijdje geleden was, was ik heel blij met de steun van mijn collega Willy. Zij gaf Nederlands aan 4G2 en ik aan 4G1, parallelklassen dus. We hebben ook samen op school onze examens nagekeken. Toen we uiteindelijk toe waren aan het invoeren van de puntenaantallen hebben we gewed om de N-term (uitleg wikipedia). Zij dacht dat die voor de gemengde leerweg 0,2 zou zijn en ik ging voor 0,1. Uiteindelijk bleek het 0,3 te zijn. Allebei fout, hihi. Maar zij zat er het dichtste bij. Dus toch maar de fles witte wijn waar we om gewed hadden voor haar ingepakt en er een labeltje aangehangen. Vooral ook om te bedanken voor de fijne samenwerking dit schooljaar.
 

11 opmerkingen:

 1. Zo'n weddenschap is altijd leuk. Wat heb je een gaaf label aan de verpakking gehangen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie label !
  Toch leuk zo'n weddenschap !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij houd jij wel van cadeautjes geven en vind je het dus helemaal niet erg dat je verloren hebt... Het label is al een cadeau op zich, maar met een flesje wijn natuurlijk helemaal top! Is de achtergrond papier of heb je er weer een spannend techniekje op los gelaten???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, achtergrondje een tijd geleden al gemaakt met verf en m'n gelli plate.

   Verwijderen
 4. Hey Ellen,

  Wat een mooie label! Ook de achtergrond is weer super gemaakt!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk die weddenschap :) Zij won en is vast blij met jouw mooie label aan een lekker flesje wijn. Altijd prettig als je een collega hebt die je helpt. Ik krijg volgend jaar groep 3, echt ooit in ene ver verleden een keertje gedaan. ik ga samen met een doorgewinterde groep 3 juf, die mij zeker weten goed zal helpen indien nodig. Een prettige gedachte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was een geweldige verrassing voor Willy, het ziet er echt tip-top uit. Geweldige label, ben er weg van!! Was gezellig daarstraks...xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke bloem. En een prachtige achtergrond wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf label voor Willy, fijn als je zo prettig samenwerkt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi label! En prachtig verhaal, collega' s horen elkaar te helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig label! En wat fijn dat je zo'n goede collega hebt...
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen